Çözüldü R5 3600X GTX 1660S PUBG düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

murat1998

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 3600X, GTX1660 Super, 16 GB RAM'li sistemimde 1080P çözünürlükte ayarlar ne olursa olsun ister Low ister Ultra 50-80 FPS bandında oyun seyrediyor. Ve oyunda lag takılma FPS düşmesi yiyor. Sebebi ne olabilir arkadaşlar? Bu sorun sadece PUBG'de var harici bir oyunda sorun yaşamıyorum. Oyunu da silip yükledim ama düzelmedi.

Çözüm
V-SYNC açık mı acaba?
Evet, kapalı.
Güç seçeneklerinden,yüksek performansı seçip oyunu başlatmayı deneyiniz.
Onu yapmıştım ama bi' faydasını göremedim. Benle aynı sisteme sahip kullanıcı videolarını izledim, Ultra ayarlarda 1080p'de 100-90 FPS alıyorlar.

Sorun çözüldü. Kendi imkanlarımla çözdüm. MSI Afterburner ve RivaTuner uygulamalarını sildim, şu an 1080p'de Ultra ayarlarda 100-120 FPS arası değer alıyorum.
V-SYNC açık mı acaba?

V-SYNC açık mı acaba?
Evet, kapalı.
Onu yapmıştım ama bi' faydasını göremedim. Benle aynı sisteme sahip kullanıcı videolarını izledim, Ultra ayarlarda 1080p'de 100-90 FPS alıyorlar.

Sorun çözüldü. Kendi imkanlarımla çözdüm. MSI Afterburner ve RivaTuner uygulamalarını sildim, şu an 1080p'de Ultra ayarlarda 100-120 FPS arası değer alıyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…