R5 3600X ısınıyor

lorddimitriy

Hectopat
İşlemcim olan R5 3600X bosta 55-65, yuzde 90 civarı yuktede 87 dereceleri gormeye basladı. Bu yuzden işlemci için 150-200 TL civarında ek sogutma ve 50 TL civarında macun almak istiyorum. Bunun için bana ne oneri yapabilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Xigmatek aurora 360 sıvı soğutma ile kullanıyorum bu sıcaklar geldi geleli 55-68 arası masaüstü sıcaklığı, oyunda maksimum da 78-80'e dayanıyor..

Hocam masallah dev gibi sogutma. Muhtemelen ramlere deger bu.
Hocam bende b450 gaming plus max anakart var. Uyumluluk sorunu cıkarır mı veya ramlere falan deger mi?

Son düzenleme:
Hocam masallah dev gibi sogutma. Muhtemelen ramlere deger bu.

Hocam bende b450 gaming plus max anakart var. Uyumluluk sorunu cıkarır mı veya ramlere falan deger mi?
GAMETECH FREEZER HD3.0 AMD/INTEL RAINBOW İŞLEMCİ FANI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kendi kullandığımı önermedim 3.5 yıldızdı fakat,
Benim kullandığım modelde;
İstediğin fanı dilediğin gibi yukarı aşşağıya oynatabilirsin yanlarındaki mandalları gevşeterek kasana uygun biçime getirebilirsin. 6 Bakır borulu güzel performanslı soğutucudur kendisi fiyatıda gayet uygun diğerlerine nazaran. Fakat unutmamanız gereken birşey var bu fanlar 9cm. Göründüklerinden biraz daha ufaklar.

Son düzenleme:
Stok fandan ne kadar farkeder acaba? Cunku 3600x baya 95 derece sınırına degdi degecek stok fanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…