Dün vardı bugün kalmamıs yarın tekrar çıkacaktır. Bu kadar çalkantılı dönemde insanların sabırsız davranıcağınu sanmıyorum 13.5'a satsın o zaman.
Satabiliyorsa
Dün vardı bugün kalmamıs yarın tekrar çıkacaktır. Bu kadar çalkantılı dönemde insanların sabırsız davranıcağınu sanmıyorum 13.5'a satsın o zaman.
Satabiliyorsa Eki Görüntüle 1255863
Gigabyte Radeon RX 6600 Eagle 8G 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte Radeon RX 6600 Eagle 8G 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
3060 daha pahalı kardeşim o yüzden onu attım dün vardı bugün 15 olmuş ayy neyse tamam sen sattır 13'e bekliyorum ben. İstedğin fiyatı istediğin şeye biçebilirsin satması önemli: Genç bir kardeşimizsin belli ki anlama konusunda heyecanından anlaşılıyor ticaret deniyor buna. Ben ederinden bahsetmiyorum satamaz şu an o fiyata 2. el diyorum anladın? İyi günler. 6600 de var elimde 6600xt de var hepsinden haberdarım merak etme yani