R5 3600X RTX 2060 sistem ne kadar götürür?

grepzl

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

Yeni bir sistem topluyorum. Büyük ihtimal eylül gibi alacağım aklımda bir iskelet var sizden de fikir istiyorum. Aynı fiyat bandında olan daha iyi ürünlere açığım. Ve ayrıca bu sistem eylül'de alınsa kaç sene götürür?

AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
ASUS Prime B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 Advanced Edition Evo 6 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Thermaltake 16 GB (2x8GB) Toughram RGB 4600MHz CL19 DDR4 Dual Kit RAM

Teşekkürler.

Hocam bence STRIX alicaginiza daha fiyat performans seçerseniz daha iyi bence 5 6 yıl goturucek sistem toplamak yerine zaman zaman sistemi guncelleyin, bir sisteme ömür bağlamayin.

Bence de ROG STRIX gereksiz pahalı bana göre.

Bu tamamen sana bağlı. Benzer sistemi kullanıyorum, en az +3 yılı var bence.
Ultra meraklısıysan 2 seneye kalmaz sistemi upgrade etmek zorunda kalırsın. Hangi donanım olduğu önemli değil. Teknolojinin hızına yetişemezsin.

hocam bence strix alicaginiza daha fiyat performans seçerseniz daha iyi bence 5 6 yıl goturucek sistem toplamak yerine zaman zaman sistemi guncelleyin, bir sisteme ömür bağlamayin.
Ne önerirsiniz? Ekran kartı olarak?

Düzgün kullanımda 10 yılı rahat bulur ama o zamanın uygulamalarını ve oyun gibi şeylerin sistem şartlarını sağlayamayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…