R5 3600X + RTX2070S sistem toplama

aykanwestbrook

Centipat

Merhabalar almak istediğim sistem böyle sizce nasıl bir sistem ara sıra yayın açıp (haftada 2 bilemediniz 3) e-spor ile uğraşacağım. Şu an CS:GOe-spor'unu bırakıp Valorant'a yönelmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    27,7 KB · Görüntüleme: 37
32 GB RAM'ler gereksiz. Yayın açıyorsanız 3700X alın. Bu anakart yerine TUF Gaming X570 PLUS Wi-Fi modeli alınabilir ya da bulabilirseniz X570 Tomahawk Wi-Fi'da alabilirsiniz. HDD'yi ilk etapta almayın ve render tarzı işlerle uğraşmıyorsanız M.2 yerine 1 TB QVO SSD alın sontadan 2 TB HDD alırsınız. Ekran kartı olarak da Vatan'da 2080S O8G ROG stric modeli 7000 TL'ye düşmüş onu almanızı öneririm.

Son düzenleme:
niye B550 değilde X570 öneriyorsunuz oc yapmakta kararsızım ondan dolayı ve oc yapsam bile B550 gayet yeterli anakart değil mi ?

Niye B550 değil de X570 öneriyorsunuz OC yapmakta kararsızım ondan dolayı ve OC yapsam bile B550 gayet yeterli anakart değil mi?

X570 aynı fiyata daha çeşitli özelliklere sahip. Daha iyi bir çipseti aynı fiyata bulurken niye bir alt model alınsın.

Bahsettiğin ekran kartına baktım da baya ucuz. Rakipleri 12.000 TL falan sence ne eksiği olabilir ki ben baktım ama farkedemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…