ural ulasoglu Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 39 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #1 Ben ekran kartını tamire götüreceğim. Ekran kartı olmadan dizi falan izlenir mi? Oyun oynanmaz herlade diye düşünüyorum. PC özelliklerini de yazıyorum ne olur nolmaz. İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X 6-Core processoz 3.80GHz. RAM: 8.00 GB tek. Anakart MSI B450M PRO-VDH Max.
Ben ekran kartını tamire götüreceğim. Ekran kartı olmadan dizi falan izlenir mi? Oyun oynanmaz herlade diye düşünüyorum. PC özelliklerini de yazıyorum ne olur nolmaz. İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X 6-Core processoz 3.80GHz. RAM: 8.00 GB tek. Anakart MSI B450M PRO-VDH Max.
Çözüm S S Samotne Ciasteczka 20 Eylül 2020 Hayır alamazsın. Model numarasında G ibaresi bulunmayan Ryzen işlemcilerde herhangi bir dahili iGPU yoktur. Sadece G ibaresi bulunan Ryzen işlemcilerden görüntü alabilirsiniz. Ek olarak Intel'de F ibaresi bulunan işlemcilerden görüntü alamazsınız.
Hayır alamazsın. Model numarasında G ibaresi bulunmayan Ryzen işlemcilerde herhangi bir dahili iGPU yoktur. Sadece G ibaresi bulunan Ryzen işlemcilerden görüntü alabilirsiniz. Ek olarak Intel'de F ibaresi bulunan işlemcilerden görüntü alamazsınız.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.155 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 20 Eylül 2020 #2 Bazı Intel işlemcilerde olduğu gibi bazı AMD işlemcilerde de dahili grafik bulunuyor fakat sizin işlemcinizde yok. APU olsaydı olurdu. Görüntü verecek bir şey olmadığından maalesef ekran kartınız olmadan görüntü alamazsınız. Artı 0 Eksi
Bazı Intel işlemcilerde olduğu gibi bazı AMD işlemcilerde de dahili grafik bulunuyor fakat sizin işlemcinizde yok. APU olsaydı olurdu. Görüntü verecek bir şey olmadığından maalesef ekran kartınız olmadan görüntü alamazsınız.
mehmetdu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.409 Makaleler 1 Çözümler 19 20 Eylül 2020 #3 3600x'in dahili grafik birimi bulunmuyor. Bu yüzden görüntü alamazsınız. Artı 0 Eksi
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 20 Eylül 2020 #4 Hayır alamazsın. Model numarasında G ibaresi bulunmayan Ryzen işlemcilerde herhangi bir dahili iGPU yoktur. Sadece G ibaresi bulunan Ryzen işlemcilerden görüntü alabilirsiniz. Ek olarak Intel'de F ibaresi bulunan işlemcilerden görüntü alamazsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Hayır alamazsın. Model numarasında G ibaresi bulunmayan Ryzen işlemcilerde herhangi bir dahili iGPU yoktur. Sadece G ibaresi bulunan Ryzen işlemcilerden görüntü alabilirsiniz. Ek olarak Intel'de F ibaresi bulunan işlemcilerden görüntü alamazsınız.