R5 3600X sistem parça uyumu

MehmetFurkanM

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda yeni bir bilgisayar toplayacağım. Fakat topladığım PC'de parçaların uyumluluğunu bilmiyorum. Bir bakarsanız sevinirim :)

PC'nin parçaları
İşlemci: Ryzen 5 3600X.
Anakart: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Wi-Fi.
RAM: G.Skill Trident Z Neo 3200MHz CL16.
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC Edition.
Kasa: Thermaltake versa J23.
SSD: Samsung 970 Evo m.2. (3400/2300) okuma-yazma.

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu lakin bu sistemde anakarta 2k para vermek mantıksız. Rtx 3080 almıyorsunuz sonuçta. Anakartı 1000-1300 seviyesine çekip ekran kartına yatırım yapılabilir. Bir de kasa PSU'suz sanırım.
kasa psulu 650W onu yazmayı unutmuşum kusura bakmayın :)
Parçalar uyumlu fakat 3600X yerine 3600 alsanız + anakartı B450 alsanız daha iyi olur.
onlara da bir bakayım teşekkürler :)
Uyumlu lakin bu sistemde anakarta 2k para vermek mantıksız. Rtx 3080 almıyorsunuz sonuçta. Anakartı 1000-1300 seviyesine çekip ekran kartına yatırım yapılabilir. Bir de kasa PSU'suz sanırım.
tamamdır çok teşekkür ederim :) şimdi bakıyorum
eğer işiniz yoksa (sizi de işinizden etmek istemem :) ) vatan pc toplama sitesinden: PC toplama sihirbazı ile Vatan Bilgisayar' da kendi bilgisayarını dilediğince toplayıp hemen sipariş verebilirsin. Uyumluluk kontrolü sağlayan akıllı robot sayesinde hiç bir bilgiye sahip olmadan b bana 12K ye güzel bir pc toplayıp ss atabilirseniz çok sevinirim

Monitör dahil mi? Dahilse nasıl bir monitör istiyorsunu? Yani full HD 144 Hz'mi yoksa 4k bir monitör mü vs ?
monitör dahil değil monitör ben AOC 27" 75hz 1920x1080 olması lazım olan bir monitör beğenmiştim

Monitör dahil mi? Dahilse nasıl bir monitör istiyorsunu? Yani full HD 144 Hz'mi yoksa 4k bir monitör mü vs ?
anakartı b450-F gaming diye değiştirsem olmaz mı 1.300tl fakat wifi konusunda ne yapacağımı bilmiyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı