th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 3 Mart 2022 #1 RAM Team T-Force Argb 2x8 SSD veya HDD modeli Kingston 500GB A2000 Ekran kartı Msi 2070 Super Anakart Msi B550 Gaming Plus İşlemci Ryzen 5 3600x PC'yi dün açmamıştım bugün. Açtığımda masaüstüne geldiğim anda başlıktaki mavi ekranı yedim. Tek bir minidump dosyası vardı o da ekte. Minidump Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
PC'yi dün açmamıştım bugün. Açtığımda masaüstüne geldiğim anda başlıktaki mavi ekranı yedim. Tek bir minidump dosyası vardı o da ekte. Minidump Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.977 Makaleler 18 Çözümler 461 Yer Valisiz Vilayet! 3 Mart 2022 #2 Disk hatası alınmış. Diskleri HD Tune ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" işlemine tabi tutalım. Health ve SMART verilerini de HD Sentinel üzerinden atarsınız. Artı 0 Eksi
Disk hatası alınmış. Diskleri HD Tune ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" işlemine tabi tutalım. Health ve SMART verilerini de HD Sentinel üzerinden atarsınız.
KS KS th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 3 Mart 2022 #3 KojiroHyuga04 dedi: Disk hatası alınmış. Diskleri HD Tune ile "quick scan" kapalı şekilde "error scan" işlemine tabii tutalım. Health ve Smart verilerini de HD sentinel üzerinden atarsınız. Genişletmek için tıkla... Windows'un olduğu diski yapsam yeterli mi? Hard disk ve başka M.2 SSD de var sistemde. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Disk hatası alınmış. Diskleri HD Tune ile "quick scan" kapalı şekilde "error scan" işlemine tabii tutalım. Health ve Smart verilerini de HD sentinel üzerinden atarsınız. Genişletmek için tıkla... Windows'un olduğu diski yapsam yeterli mi? Hard disk ve başka M.2 SSD de var sistemde.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.977 Makaleler 18 Çözümler 461 Yer Valisiz Vilayet! 3 Mart 2022 #4 Tüm disklere istiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 3 Mart 2022 #5 KojiroHyuga04 dedi: Tüm disklere istiyorum. Genişletmek için tıkla... Görselleri Yandex'e atayım mı? 6 tane fotoğraf var çünkü. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Tüm disklere istiyorum. Genişletmek için tıkla... Görselleri Yandex'e atayım mı? 6 tane fotoğraf var çünkü.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.977 Makaleler 18 Çözümler 461 Yer Valisiz Vilayet! 3 Mart 2022 #6 Atmanız lazım zaten. Onları görmem şart. Artı 0 Eksi
KS KS th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 3 Mart 2022 #7 KojiroHyuga04 dedi: Atmanız lazım zaten. Onları görmem şart. Genişletmek için tıkla... Yok Yandex olarak mı atayım? Direkt mi atayım onu soruyorum. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Atmanız lazım zaten. Onları görmem şart. Genişletmek için tıkla... Yok Yandex olarak mı atayım? Direkt mi atayım onu soruyorum.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.977 Makaleler 18 Çözümler 461 Yer Valisiz Vilayet! 3 Mart 2022 #8 Direkt de atabilirsiniz buraya. Hatta daha güzel olur. Artı 0 Eksi
KS KS th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 3 Mart 2022 #9 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.977 Makaleler 18 Çözümler 461 Yer Valisiz Vilayet! 3 Mart 2022 #10 Diskler sağlam çıktı. Hepsinin maşallahı var. O zaman HDD'nin takılı port kaynaklı bir sorun olabilir. SATA portunu kontrol etmenizi öneriyorum. Artı 0 Eksi
Diskler sağlam çıktı. Hepsinin maşallahı var. O zaman HDD'nin takılı port kaynaklı bir sorun olabilir. SATA portunu kontrol etmenizi öneriyorum.