R5 3600X sistem YouTube'da videoyu tam ekran yapınca donuyor

shixd

Yoctopat
Daha fazla  
Selam, bilgisayara geçen Windows 11 kurdum ve çeşitli hatalardan dolayı silip Windows 10'a geri döndüm fakat Windows 11 kurduğumdan beri YouTube'da bir videoyu tam ekran izlerken bilgisayar donuyor. Daha sonrasında siyah ekran veriyor ve restartlamak zorunda kalıyorum. Bu sürekli oluyor. Windows 11'e geçmeden önce böyle bir sorunum yoktu. Windows 10'a geri döndüğümde de bu sorun devam etmeye başladı.

Sürücülerim güncel ve aynı programları kullanıyorum. Ayrı olarak kullandığım bir uygulama yok.

Sistem özelliklerim;

Ryzen 5 3600X.

RX 5500 XT 4 GB.

8x2 16 GB 3200MHz RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel şeklide aynı problemi yaşıyorum sistemim aynı, Valorant CS2 gibi oyunlar oynuyorum problem yaşamıyorum fakat tarayıcıdan tam ekran bir video açınca ekran donuyor ses geliyor reset atınca düzeliyor çok arastırdım bir çözümünü bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Güncel şeklide aynı problemi yaşıyorum sistemim aynı, Valorant CS2 gibi oyunlar oynuyorum problem yaşamıyorum fakat tarayıcıdan tam ekran bir video açınca ekran donuyor ses geliyor reset atınca düzeliyor çok arastırdım bir çözümünü bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yeni konu açmalısın.

Soruna çözüm bulabildin mi bende de aynı problem var da hocam.

Aynı sorun bende de vardı 180 Hz alınca PC kilitleniyor fakat 144 alınca düzeliyordu sorunu düzeltmek için Chrome girin ayarlara basın sisteme girin orada orada grafik hızlandırma var onu kapatın ve ekrana gelen Chrome'u yeniten başlata basın sorun düzelecektir eğer olursa söyleyin bana

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı