R5 3600X sisteme 7000 TL bütçe ile yükseltme önerisi

Bütçe
7500
Hocam tavsiyeniz için teşekkür ettim. O halde moboya ağırlık veriyorum. AMD'de kalmamı mı söylüyor sunuz?

7000 TL bütçede 3600X'in yetmeyeceği kart pek yok. Diyorsan ki ben bunun üzerine 3600X'i RX 590'ı satar ek bütçe yaratırım tabii o zaman R5 5600 ile daha da güçlü bir ekran kartına bakılabilir.

Sen önce anakartı hallet.

Hocam öyle planlıyorum. B550M Steel Legend mi alayım? İleri de yükseltme yapmak istediğimde anakart değişmem gerekecek. İntele mi geçsem nihai kararınız nedir?

Hocam öyle planlıyorum. B550M Steel Legend mi alayım? İleri de yükseltme yapmak istediğimde anakart değişmem gerekecek. İntele mi geçsem nihai kararınız nedir?

Sen bilirsin ben ona karışmam şu anda. Intel'e geçmek ya da AMD'de kalmak senin tercihin olsun. AMD'de kalırım dersen bu anakart işini görecektir.

Hocam o halde B550M Steel Legend ve ikinci el RX 6700 XT bandında kart bakıyorum. Tercihim bu yönde. Son olarak fikrinizi alabilir miyim?

Kanayan yarayı önce durdurmak lazım. İkinci elden sağlam bir b450 tomy hawk olabilir 2000 tl anakart, sıfırda alabilirsin sana kalmış. Yavaş yavaş sistemi kontrol et, b550 ye gerek yok paranı iyi kullan ekran kartını güncelleyeceksin çünkü. İşlemci idare eder şimdilik. Hepsini bir anda değil yavaş yavaş gidersen en akıllıca işi yapmış olursun.

Hocam aklım B550'lerde . Dediğiniz gibi yol izlemeliyim.

@kino hocam, son mesajı düzenledim göremediniz herhalde: Mining yapılmadığı söylenen kartlarının arka plakasında bulunan vidaların üstündeki garanti etiketçikleri hiçbir güvenlik ifade etmiyor değil mi? Herkes yapıştırabilir yani.

@BERWAR hocam konuya göz atıp yardımcı olabilir misiniz? (Anakartın bu sıkıntısı neden olabilir?)

Son düzenleme:
AIDA 64 ile baktığında nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…