sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 5 Mart 2023 #1 RAM GSkill Flare X 8x2 CL16 3200MHz SSD veya HDD modeli Samsung Evo 500 GB Ekran kartı MSI RTX 2070S Anakart MSI B450-A Pro Max İşlemci Ryzen 5 3600X Bilgisayarı açtığım zaman bazen mavi ekran hatası alıyorum. Hata kodunu hatırlamıyorum. Yardımcı olanlara teşekkürler. Proton Drive Securely store, share, and access your important files and photos. Anytime, anywhere. drive.proton.me
Bilgisayarı açtığım zaman bazen mavi ekran hatası alıyorum. Hata kodunu hatırlamıyorum. Yardımcı olanlara teşekkürler. Proton Drive Securely store, share, and access your important files and photos. Anytime, anywhere. drive.proton.me
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.357 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #2 Ağ ve ses sürücünü güncelle. RAM için OC yaptıysan iptal et. Memtest86 yap. Artı 0 Eksi
KS KS sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 6 Mart 2023 #3 claus dedi: Ağ ve ses sürücünü güncelle. RAM için OC yaptıysan iptal et. Memtest86 yap. Genişletmek için tıkla... Ağ ve ses sürücüsü demişken yeni aklıma geldi. Dün MSI Center üzerinden Realtek ve ağ sürücüsünü güncelledim. Güncelleme sonrası başladı sorun. Güncel sürümler yüklü olsa gerek şu an. Bunla alakalı ise ne yapayım? Artı 0 Eksi
claus dedi: Ağ ve ses sürücünü güncelle. RAM için OC yaptıysan iptal et. Memtest86 yap. Genişletmek için tıkla... Ağ ve ses sürücüsü demişken yeni aklıma geldi. Dün MSI Center üzerinden Realtek ve ağ sürücüsünü güncelledim. Güncelleme sonrası başladı sorun. Güncel sürümler yüklü olsa gerek şu an. Bunla alakalı ise ne yapayım?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.357 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #4 MSI aracından güncelleme yapılmaz. Donanım üreticilerindne güncel sürümleri indir yükle. Sonra'da diğer istediğim test sonucunu gönderin. Artı 0 Eksi
MSI aracından güncelleme yapılmaz. Donanım üreticilerindne güncel sürümleri indir yükle. Sonra'da diğer istediğim test sonucunu gönderin.