R5 3600X sistemin ederi nedir?

sakinolemir

Hectopat
İyi akşamlar arkadaşlar artık yeni bir sisteme geçmenin vakti geldi de geçiyor, biraz para biriktirdim üstüne kullandığım kasayı da satıp koymak istiyorum. İkinci el olarak tahmini kaça koymalıyım onu soracaktım. Ne milletin hakkında gireyim ne de ölü fiyatına satayım istiyorum ederi neyse onu söyleyin.

AMD Ryzen 5 3600X.
AMD Radeon RX 6700XT (XFX)
ASUS Prime A520M-K
Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G 1TB M.2 SSD.
Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3200 MHz.
DeepCool CH510 mesh siyah ATX.

Son düzenleyen: Moderatör:

2 el fiyatlarını karşılaştırıp bir hesap çıkarabilirsiniz.

Kullanım süresi ve amacı, fatura, alınan yer, bakım geçmişi gibi unsurlar bilgisayar alırken önemli unsurlardır. 2 yılın üstünde kullanıldıysa ve fatura yoksa, üstüne üstlük oyunda falan kullanıldıysa 14' ün üstüne çıkılmamalıdır. 6 ay kullanıldıysa ve fatura varsa, üstüne üstlük ofis için kullanıldıysa 16, oyun için kullanıldıysa 15.5 falan eder. Bakım durumunu da öğrenmez lazım tabii, bakımsız bir bilgisayarın fan kullanımı artar ve fan ömrü oldukça azalacaktır. Ekran kartı sorunlu bir fana ait, bozulduğu hakkında çok şikayet gördüm zamanında. Onun dışında her şey güzel gibi görünüyor. Alıcısına hayırlı olsun bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…