Şimdi öncelikle High Sierra kurulumunu UEFI olarak başarıyla tamamladım ve USB olmadan Boot edebiliyorum ama edebiliyorum derken, Clover ön yükleyicisinden ayarlara girip Ryzen Config dosyasını seçip daha sonrada NVIDIA Web Driver'ını seçtikten sonra Boot edebiliyorum, Recep reis hiç bunları yapmadan direkt Boot edebiliyor. Nerede eksiklik yapıyorum veya nerede yanlışım var? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Mount et, Clover'da config.plist'ini aç. Boot kısmında Boot Arguments yerine ek olarak şunu yaz: nvda_drv=1 Kaydettikten sonra kullandığın Ryzen harici tüm configleri sil, Ryzen'ın adını config olarak değiştir.
Mount et, Clover'da config.plist'ini aç. Boot kısmında Boot Arguments yerine ek olarak şunu yaz: nvda_drv=1 Kaydettikten sonra kullandığın Ryzen harici tüm configleri sil, Ryzen'ın adını config olarak değiştir.
Hocam çözülen konuya yazıyorum fakat bugün bir şey oldu youtube veya facebookta herhangi bir yerde video izlemeye başlayacağım zaman videolar donuyor bazen 8x hızlandırmışım gibi hızlı hızlı gidiyor sonra donuyor neden oluyor bu her sorunu çözdüm bir bunu çözemedim