Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #31 Sylveon dedi: Markalara pek takılmayın Gigabyte gayet iyi ve MSI göre bence daha mantıklı. Sıcaklık hakkında fikir almak isterseniz: NVIDIA GeForce RTX 2080 Super shootout: Which custom card should you buy? Shopping for a powerful custom-designed graphics card? www.hardwarezone.com.sg Genişletmek için tıkla... Çok aman aman bir fark yok teşekkürler. Sylveon dedi: Markalara pek takılmayın Gigabyte gayet iyi ve MSI göre bence daha mantıklı. Sıcaklık hakkında fikir almak isterseniz: NVIDIA GeForce RTX 2080 Super shootout: Which custom card should you buy? Shopping for a powerful custom-designed graphics card? www.hardwarezone.com.sg Genişletmek için tıkla... Hâlâ karar veremedim kusura bakma yordum seni. Kingstonmu Samsung mu sence hangisi. SSD'ye sadece Windows kursam.Hdd ye oyunlarımı kursam 250GB Samsung SSD yeter mi?
Sylveon dedi: Markalara pek takılmayın Gigabyte gayet iyi ve MSI göre bence daha mantıklı. Sıcaklık hakkında fikir almak isterseniz: NVIDIA GeForce RTX 2080 Super shootout: Which custom card should you buy? Shopping for a powerful custom-designed graphics card? www.hardwarezone.com.sg Genişletmek için tıkla... Çok aman aman bir fark yok teşekkürler. Sylveon dedi: Markalara pek takılmayın Gigabyte gayet iyi ve MSI göre bence daha mantıklı. Sıcaklık hakkında fikir almak isterseniz: NVIDIA GeForce RTX 2080 Super shootout: Which custom card should you buy? Shopping for a powerful custom-designed graphics card? www.hardwarezone.com.sg Genişletmek için tıkla... Hâlâ karar veremedim kusura bakma yordum seni. Kingstonmu Samsung mu sence hangisi. SSD'ye sadece Windows kursam.Hdd ye oyunlarımı kursam 250GB Samsung SSD yeter mi?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 31 Mayıs 2020 #32 Abi yapma dedi: Çok aman aman bir fark yok teşekkürler. Hâlâ karar veremedim kusura bakma yordum seni. Kingstonmu Samsung mu sence hangisi. SSD'ye sadece Windows kursam.Hdd ye oyunlarımı kursam 250GB Samsung SSD yeter mi? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık farkını geçtim OC potansiyeli daha yüksek.
Abi yapma dedi: Çok aman aman bir fark yok teşekkürler. Hâlâ karar veremedim kusura bakma yordum seni. Kingstonmu Samsung mu sence hangisi. SSD'ye sadece Windows kursam.Hdd ye oyunlarımı kursam 250GB Samsung SSD yeter mi? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık farkını geçtim OC potansiyeli daha yüksek.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #33 Sylveon dedi: Sıcaklık farkını geçtim OC potansiyeli daha yüksek. Genişletmek için tıkla... ASUS'un çok abartı bir fiyatı var 8000TL nedir?
Sylveon dedi: Sıcaklık farkını geçtim OC potansiyeli daha yüksek. Genişletmek için tıkla... ASUS'un çok abartı bir fiyatı var 8000TL nedir?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 31 Mayıs 2020 #34 Segmentler farklı takılmayın Gigabyte gayet iyi.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #35 Sylveon dedi: Segmentler farklı takılmayın Gigabyte gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Sizce Samsung 970 Evo 250GB alıp Windows'u ona kursam 1TB HDD'ye oyunları kursam iyi olur mu?
Sylveon dedi: Segmentler farklı takılmayın Gigabyte gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Sizce Samsung 970 Evo 250GB alıp Windows'u ona kursam 1TB HDD'ye oyunları kursam iyi olur mu?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 31 Mayıs 2020 #36 Yeter ama bu Samsung sevgisi fazla değil mi?
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #37 Sylveon dedi: Yeter ama bu Samsung sevgisi fazla değil mi? Genişletmek için tıkla... Kingston SSD'nin sağlığı hızlı düşüyormuş o yüzden dedim yanlış anlamayın Sizin Galax sevginiz neyse benim Samsung sevgisi de o
Sylveon dedi: Yeter ama bu Samsung sevgisi fazla değil mi? Genişletmek için tıkla... Kingston SSD'nin sağlığı hızlı düşüyormuş o yüzden dedim yanlış anlamayın Sizin Galax sevginiz neyse benim Samsung sevgisi de o
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 31 Mayıs 2020 #38 Sevgi sayılmaz güzel modelleri var ben ne yapayım? + duruma geçiriyor zaten Karar sizin ileride SSD-HDD almak zor bir şey değil.
Sevgi sayılmaz güzel modelleri var ben ne yapayım? + duruma geçiriyor zaten Karar sizin ileride SSD-HDD almak zor bir şey değil.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #39 Sylveon dedi: Sevgi sayılmaz güzel modelleri var ben ne yapayım? + Duruma geçiriyor zaten Karar sizin ileride SSD-HDD almak zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun son sorum bu Win 10 Pro deneme sürümü yüklerken SSD'ye mi kuruyorlar Windows'u.
Sylveon dedi: Sevgi sayılmaz güzel modelleri var ben ne yapayım? + Duruma geçiriyor zaten Karar sizin ileride SSD-HDD almak zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun son sorum bu Win 10 Pro deneme sürümü yüklerken SSD'ye mi kuruyorlar Windows'u.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 31 Mayıs 2020 #40 Bilmiyorum siz emin olmak için kendiniz kurun. Ek olarak Prime ile oyun oynayabilirsiniz Sistemi şimdi almıyacaksanız konu açmanın bir anlamı yok.
Bilmiyorum siz emin olmak için kendiniz kurun. Ek olarak Prime ile oyun oynayabilirsiniz Sistemi şimdi almıyacaksanız konu açmanın bir anlamı yok.