ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Dell SE2717H 27 '' 6ms 75Hz FreeSync (HDMI+ VGA) IPS Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
LG 27" 27GL850-B Nano IPS 1 Ms QHD HDMIX2 DP 144HZ FreeSync/G-Sync Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Sistemimde bu monitörden yana bir problem yaşar mıyım?
Recep Baltaş'ın incelemesini yaptığı bu monitörü kullanmaktayım :
Özellikleri :
SAMSUNG LC24FG73FQMXUF
144 Hz - 1 MS - VA panel - Çözünürlük 1920x1080
Farklı fiyat seçenekleri için Google'de biraz gezinin isterseniz. Uygun bir fiyata bulacağınıza eminim. Kullandığım vede çok memnun olduğum için kesinlikle tavsiye ediyorum.
Rampage RM-365 27INÇ LED 165Hz Freesync Technology Curved en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Rampage RM-365 27INÇ LED 165Hz Freesync Technology Curved en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
TN panel alma düşüncem yok ips story modlu oyunlarda renkler için istiyorum fps oynadığım içinde 144hz düşünmüştüm ve 27" viewsonic ile aynı özellikte sadece hz farkı var 165 onun dışında paneller aynı ve fiyat farkı fazla
Size yukarda önermiş olduğum SAMSUNG u bir araştırın isterseniz, VA Panel olması ve 144hz tazeleme ye sahip olması sizin açınızdan heleki FPS oyunları açısından biçilmiş kaftan.
Size yukarda önermiş olduğum SAMSUNG u bir araştırın isterseniz, VA Panel olması ve 144hz tazeleme ye sahip olması sizin açınızdan heleki FPS oyunları açısından biçilmiş kaftan.