Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Arkadaşlar linkteki anakartı satın aldım. Ryzen 5 3600X satın alacağım birazdan. 8x2'den 16 GB RAM alacağım ve 3600MHz olması benim için önemli. Bütçem 900 tl oda maksimum. Yardımcı olursanız çok sevinirim dostlar.
Not: Konuyu ilk açışta tek modül ram alacaktım fakat bütçe ayırdım şuan çift modül olarak bakıyorum o yüzden başlık bu şekilde
3600X çok güzel. B450 Tomahawk MAX aşırı güzel. Sorunuz RAM önerisi mi?
Yerinizde olsam o bütçe ile 3200MHz RGB PRO veya Trident Z RGB (zor) alır OC yapardım. Rahatlıkla 3600MHz CL16 değerini göreceklerini düşünüyorum. RGB vs. mühim değil ise ve görüntü mühim değil ise en ucuz 3600MHz CL? farketmez RAM'i alabilirsiniz bütçeniz dahilinde.
3600X çok güzel. B450 Tomahawk MAX aşırı güzel. Sorunuz RAM önerisi mi?
Yerinizde olsam o bütçe ile 3200MHz RGB PRO veya Trident Z RGB (zor) alır OC yapardım. Rahatlıkla 3600MHz CL16 değerini göreceklerini düşünüyorum. RGB vs. mühim değil ise ve görüntü mühim değil ise en ucuz 3600MHz CL? farketmez RAM'i alabilirsiniz bütçeniz dahilinde.
Evet sorum ram önerisi bütçem maksimum 900. Ryzen 3000 serisi ve bu anakartla beraber tamamen uyumlu çalışmasını istiyorum. Bu nasıldır sizce ? İşlemcim ve Anakart'ım ile düzgün çalışırmı ?
Tek ya da çift olmasıyla ilgili ekteki videoyu izlemeni tavsiye ederim. Videoda 1x8 ve ya 2x4 olarak örnek veriyor ama temel mantık aynı. Video: Tek mi Çift mi?
Tek ya da çift olmasıyla ilgili ekteki videoyu izlemeni tavsiye ederim. Videoda 1x8 ve ya 2x4 olarak örnek veriyor ama temel mantık aynı. Video: Tek mi Çift mi?
@tartal Güncel teknolojide 2x8 kit halinde bir DDR4 RAM'in çok çok az sayıda modeller dışında herhangi bir AM4 sistemde çalışmaması için bir neden yok.
@tartal Güncel teknolojide 2x8 kit halinde bir DDR4 RAM'in çok çok az sayıda modeller dışında herhangi bir AM4 sistemde çalışmaması için bir neden yok.