Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 29 Kasım 2019 #11 Yetersiz değil fakat daha iyi bileşenler alınabilir, onu söylemek istedim.
bartukarl Centipat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 34 29 Kasım 2019 #12 Caner Uncu dedi: Yetersiz değil fakat daha iyi bileşenler alınabilir, onu söylemek istedim. Genişletmek için tıkla... O zaman bana sadece köprü görevi göreceğini düşünürsek ekran kartsız nitelikli bir sistem önerisi sunabilir misiniz?
Caner Uncu dedi: Yetersiz değil fakat daha iyi bileşenler alınabilir, onu söylemek istedim. Genişletmek için tıkla... O zaman bana sadece köprü görevi göreceğini düşünürsek ekran kartsız nitelikli bir sistem önerisi sunabilir misiniz?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 29 Kasım 2019 #13 Parça parça mı yoksa sizin istediğiniz gibi hazır toplanmış ekran kartsız sistem mi?
bartukarl Centipat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 34 29 Kasım 2019 #14 Caner Uncu dedi: Parça parça mı yoksa sizin istediğiniz gibi hazır toplanmış ekran kartsız sistem mi? Genişletmek için tıkla... Benim için farketmez ekran kartsız hazır toplanmış önceliğim Caner Uncu dedi: Parça parça mı yoksa sizin istediğiniz gibi hazır toplanmış ekran kartsız sistem mi? Genişletmek için tıkla... yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleme: 30 Kasım 2019
Caner Uncu dedi: Parça parça mı yoksa sizin istediğiniz gibi hazır toplanmış ekran kartsız sistem mi? Genişletmek için tıkla... Benim için farketmez ekran kartsız hazır toplanmış önceliğim Caner Uncu dedi: Parça parça mı yoksa sizin istediğiniz gibi hazır toplanmış ekran kartsız sistem mi? Genişletmek için tıkla... yardımcı olabilir misiniz?