Anladım yani ben sizin dediğiniz güç kaynağını ve soğutucuyu alsam sadece diğer parçaları değiştirmesem sistem sorunsuz çalışır benide 4 yıl götürür ilgilendiğiniz için çok sağolun çok yardımcı oldunuz.
B450 Chipsetli Anakart alman çok daha makul ve cazip olur. Öte yandan WD Purple HDD'ye gerek de yok bu parçaları gözden geçir diğer parçaların kalsın çok kaliteli olmuş sistem.
B450 Chipsetli Anakart alman çok daha makul ve cazip olur. Öte yandan WD Purple HDD'ye gerek de yok bu parçaları gözden geçir diğer parçaların kalsın çok kaliteli olmuş sistem.
İlkez sistem topluyorum bilgim yok hiç ryzen 3.nesil için x570 gerek olduğu yazıyor birçok yerde bundan dolayı öyle seçtim. HDD değiştiricem dediğinİz gibi WD Blue alıcam.
İlkez sistem topluyorum bilgim yok hiç ryzen 3.nesil için x570 gerek olduğu yazıyor birçok yerde bundan dolayı öyle seçtim. HDD değiştiricem dediğinİz gibi WD Blue alıcam.
3. nesil için B450 serisi de oluyor,mesela benim ki BIOS güncellemesi alarak destekliyor. Bu tip bir anakart alırsan 2. nesil bir işlemciyle BIOS update yapıp o işlemciyi takman gerekebilir.(Bios Flashback özelliği yoksa). Kaldı ki bilgim yok diyorsan hic bulaşma.Parçaları sanırım ayrı ayrı temin edeceksin. Montajı sorun olabilir dersen hazır sistemlere bakmanı öneririm. QP'de güzel sistemler bulabilirsin mesela.