R5 3600X ve RTX 2060S sistem nasıldır?

xPigeons

Decapat
Öneriniz vb. bir şeyleriniz var mı bu konuda arkadaşlarımdan yardım aldım testlere baktım ama yardım olmadan bu kadar para verip bir bilgisayar alırken hata yapmak istemiyorum. Eğer bir sıkıntı yoksa bile bir şeyler yazarsanız sevinirim.

Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200RPM 3.5" SATA 3.0 harddisk.
MSI B450M-A PRO Max 4133MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX anakart.
Cooler Master MWE whıte 650W 80+ 120mm fanlı PSU.
G.Skill 16 GB (2x8GB) Sniper X orman kamuflaj 3200MHz CL16 DDR4 Dual kit RAM.
Corsair 275R airflow tempered glass USB 3.0 beyaz mid Tower kasa.
Corsair 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD (3480 MB okuma / 2000 MB yazma)
Corsair iCUE H100I RGB Pro XT 240mm işlemci sıvı soğutucu.
AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm işlemci.
MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming 8 GB GDDR6 256 Bit ekran kartı.

İtopya'dan sistem montaj hizmeti ile alacağım. Bir sorun yaşar mıyım? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Bütçeniz ne kadar? Belki daha iyisi toplanabilir. Fakat böyle bile sistem güzel.
12 bin tlyi geçmemeli. Bu arada sistemde darboğaz etme, uyumsuzluk, eksik parça kablo vb. bir şey var mı? kablolu olması gerekiyor galiba internetin?

Sistemde neler yapacaksınız? (Oyun, render vs.) Ayrıca İtopya olması zorunlu mu? Tek bir yerden alınacaksa Sinerjiden de alınabilir.

12 bin tlyi geçmemeli. Bu arada sistemde darboğaz etme, uyumsuzluk, eksik parça kablo vb. bir şey var mı? kablolu olması gerekiyor galiba internetin?
İlla gerekmiyor, istersen adaptör alabilirsin.
Ama kablo her zaman en az gecikmeyi verir EĞER KALİTELİYSE.

Sistemde neler yapacaksınız? (Oyun, render vs.) Ayrıca İtopya olması zorunlu mu? Tek bir yerden alınacaksa Sinerjiden de alınabilir.
Yayın, render, oyun. Kaliteli oyun değil de 165 hzin tamamını vererek en düşük ayarlarda 4:3 olarak oynamayı düşünüyorum. Bu anlamda yayın da yapabilir diye düşünüyorum. Sinerji ile İtopya farkı avantaj vb. nedir?

Sinerji tavsiye etmem. Dün konu görmüştüm sinerji ile mahkemelik olan müşteri kazanıyor mahkemeyi(para iadesi alması gerekiyor.)Sinerji reddedip üst mahkemeye taşıyor konuyu ve süreci uzatıyor. Bu yüzden bir problem çıkarsa iş uzun sürebilir.

Sırf bi yerde gördünüz diye tespit yapmak doğru değil. İtopya'nın da benzer meselesi çok. Hangisi ucuzsa oradan alın hocam, ikisi de aynı derecede güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…