R5 3600X ve RTX 2070 Super sistem toplama

DjeromB.

Kilopat
Makaleler
1
Geçen hafta bir arkadaşım ulaştı bana bir bilgisayar toplayıp montajını yapar mısın dedi. Bende kendisine bütçesi doğrultusunda bu parçaları seçtim. Sizinlede paylamak istedim. Parçalar hakkındaki olumlu ve olumsuz düşüncelerinizi merak ettim.

Güzel parçalar ama RAM'ı 8x2 yapın. Farklı sitelerde daha ucuza getirilebilir. M.2 SSD yerine sata alabilirsiniz fazla farkı yok.
Parçaları montajını kendim yapacağım için en ucuz oldukları güvendiğim sitelerden seçtim zaten. Corsair in bu model m2 ssd sini beğeniyorum. Kaliteli sata ssd ler ile arasında 200 TL civarında bir fark var. Değer diye düşünüyorum. Yada dediğinizi yapıp anakartı tomahawk max modeline yükseltebilirim artan 200tl ile. Aklıma bunlardan başka daha mantıklı bir upgrade gelmedi

1- Kutulu ürünler kullandım.
2- Daha kaliteli bir kasa kullandığımı düşünüyorum ve önünün tamamen mesh olmaması hava akışını kötü yapmaz.
3- FSP Hydro (G, Pro olmayan) serisi pek iyi değil diye biliyorum o yüzden High Power hem daha mantıklı hem Gold sertifikalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…