R5 3600X ve RTX 2070S sistemde yanık kokusu

Aynı kasa bende var bir sorun çıkar mı?
Ben de PowerBosst kullanıyorum ama bilerek aldım beni 1 ay idare etsin diye bütçemde sıkıntı oldu 2 aydır kullanıyorum 9 kesinti yaşadım şu an diken üstündeyim.

PSU kalitesiz demek ''Bum'' diye patlamak değil. Bunu hep söylüyorum, asıl olay sistem bileşenlerine verdiği yanlış W.

aynı kasa bende var bir sorun çıkar mı değiştiremem şu an
Aynı kasa bende de var, aldığım sıralar çok bilmiyordum bilgisayar işlerini. Aldığım tanıdık da Powerboost psu'yu çıkarıp Xigmatek X-Power takmış sağolsun. Bilgisayarı çok yük altına sokma değiştirene kadar, c4 gibidir o psu.

Aynı kasa bende var bir sorun çıkar mı değiştiremem şu an

Bu forumda bazı insanlar çok fazla abartıyor. Power Boost evet mükemmel bir firma değil ki zaten buna göre para istiyor kullanıcıdan. Eğer bir performans kaybınız, PC'de ani çökmeler, kapanmalar vesaire olmuyorsa bir problem yoktur. Kullanabilirsiniz. Ama PSU almak için para biriktirmeye başlayın. Daha iyisini hak ediyorsunuz.

Son düzenleme:
1000 tl veremem1 2 sene içinde psu ya sizce pc bozulur mu?

@umutalper11 bilemeyiz yarın da sorun çıkarabilir 2 yıl sonra da.
Ayrıca 1000 TL PSU neden alasın?
500'e hatta indirimler ile 400 TL'ye bulabilirsin.
https://www.hepsiburada.com/powerboost-x-59-usb-3-0-tempered-glass-4-x-rainbow-fixed-led-fanli-oyuncu-kasa-psu-yok-p-hbv00000ql344-yorumlari?sayfa=1&sadeceonayli=evet

şundan almıştım :'(

PSU yanması gibi klasik powerboos vakası neyse anakarta siyahlık ve devrelerde koku var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…