ASUS TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+analog+display) FreeSync Full HD IPS monitör (Hepsiburada Turuncu Bilgisayar'dan 1600TL)
Toplam 11.600 TL tuttu, inşallah alacağım. Bu sistemi topladım, sizce tüm parçalar uyumlu mu? Soğutma sıkıntısı olur mu? PSU yeter mi? Kasa iyi mi ve monitör uyumlu mu?
ASUS TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+analog+display) FreeSync Full HD IPS monitör (Hepsiburada turuncu Bilgisayar'dan 1600TL)
Toplam 11.600 TL tuttu, inşallah alacağım. Bu sistemi topladım, sizce tüm parçalar uyumlu mu? Soğutma sıkıntısı olur mu? PSU yeter mi? Kasa iyi mi ve monitör uyumlu mu?
Tavsiyem 4600 TL'ye pedleri temas etmeyen ROG almak yerine Nitro+ alıp Tomahawk Max yapmak.Hem daha iyi bir ekran kartın olur hem de B450 çipsetinin en iyi anakartlarından birine sahip olursun.
ASUS TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+analog+display) FreeSync Full HD IPS monitör (Hepsiburada turuncu Bilgisayar'dan 1600TL)
Anakart olarak ASRock B450 PRO4, ekran kartını Sapphire Nitro+ 5700XT ile değiştirirseniz daha iyi olur. Kasa ve PSU konusunda hiçbir fikrim yok, monitör olarak 2K 144Hz 1ms VA/IPS alırsanız daha iyi olur.
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
OC yapılmak istendiği zaman 240 MM sıvı soğutma yakışır.
Genel Markalar Gskıll Ripjawsv Siyah 16gb (2x8gb) 3200mhz Ddr4 Soğutuculu Cl16 Pc Ram F4-3200c16d-16gvkb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
MSI MAG Forge 100M Temperli Cam 2x RGB 1x120 MM Fan ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
SilverStone HakkındaDünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...