R5 3600X ve RX 5700 XT sisteme PSU önerisi

Elinizde ki PSU yeterli. Sadece modülerlik ve gold bir güç sertifikası olduğu için önerdim. Hiç gerek yok. Elinizdekini kullanın.
Kafam çok karışık hocam ilk defa sistem topluyorum biraz onunda heyecanı var sisteme zarar gelmesin yeter benim için diğerine ekstradan 450 lira para vermem gerekiyor şuan

Kafam çok karışık hocam ilk defa sistem topluyorum biraz onunda heyecanı var sisteme zarar gelmesin yeter benim için diğerine ekstradan 450 lira para vermem gerekiyor şuan
Hayır hocam vermeyin. Elinizde bulunan çok kaliteli bir PSU. Corsair 'in daha pahalı olmasının sebebi modüler ve gold sertifikası olması. Modüler olması PSU kablolarının sökülüp takılabilir olması. Gold sertifikası ise daha az güç tüketiyor.

Kafam çok karışık hocam ilk defa sistem topluyorum biraz onunda heyecanı var sisteme zarar gelmesin yeter benim için diğerine ekstradan 450 lira para vermem gerekiyor şu an.

Minimum High Power 750W Gold alın. Başınızın ağrıma ihtimali var zamanla 2080 Ti'den yer yer çok güç çekiyor.

MSI 5700XT Gaming X için 750W öneriyor.

Minimum High Power 750W Gold alın. Başınızın ağrıma ihtimali var zamanla 2080 Ti'den yer yer çok güç çekiyor.

MSI 5700XT Gaming X için 750W öneriyor.
Nasıl sıkıntılar çıkabilir ki hocam hic bilmiyorum fspyi 540 liraya aldım biraz uyguna geldi o yüzden şimdi en 400 lira daha yükselmem için değer mi

Nasıl sıkıntılar çıkabilir ki hocam hiç bilmiyorum FSP'yi 540 liraya aldım biraz uyguna geldi o yüzden şimdi en 400 lira daha yükselmem için değer mi?

O belli olmaz ama zamanla bu tip veya görüntü gitmesi vs her şey olabilir bu sefer PSU mu değil mi diye arada kalırsınız benden söylemesi.

Konu baya korkuttu hocam dediginiz gibi şuan rm750 biraz daha mantıklı hani bu kadar parayı verdikten sonra parçaları güvene almadiktan sonra neye yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…