6 603950 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 963 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Temmuz 2023 #21 Hasanxcd dedi: O senin kararın ben olsam R5 3600X alırdım. Kanıtın var mı? Ryzen 5500 kötü işlemci bunun her kes farkındadır zaten. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi birçok test var saçma sapan sitelerden iyidir diğerlerinede tek tek bak hepsi doğru. Hasanxcd dedi: O senin kararın ben olsam R5 3600X alırdım. Kanıtın var mı? Ryzen 5500 kötü işlemci bunun her kes farkındadır zaten. Genişletmek için tıkla... 3600x ondanda kötü?
Hasanxcd dedi: O senin kararın ben olsam R5 3600X alırdım. Kanıtın var mı? Ryzen 5500 kötü işlemci bunun her kes farkındadır zaten. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi birçok test var saçma sapan sitelerden iyidir diğerlerinede tek tek bak hepsi doğru. Hasanxcd dedi: O senin kararın ben olsam R5 3600X alırdım. Kanıtın var mı? Ryzen 5500 kötü işlemci bunun her kes farkındadır zaten. Genişletmek için tıkla... 3600x ondanda kötü?
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Temmuz 2023 #22 603950 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi birçok test var saçma sapan sitelerden iyidir diğerlerinede tek tek bak hepsi doğru. 3600X ondanda kötü? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim versusdan 5600X 53 puan 12400F 58 puan ama performans olarak 5600X daha iyi gösteriyor.
603950 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi birçok test var saçma sapan sitelerden iyidir diğerlerinede tek tek bak hepsi doğru. 3600X ondanda kötü? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim versusdan 5600X 53 puan 12400F 58 puan ama performans olarak 5600X daha iyi gösteriyor.
6 603950 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 963 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Temmuz 2023 #23 Hasanxcd dedi: Kontrol ettim versusdan 5600X 53 puan 12400F 58 puan ama performad olarak 5600X daha iyi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Boş ver o siteleri o kadar oyun diyordun al sana oyun işte.
Hasanxcd dedi: Kontrol ettim versusdan 5600X 53 puan 12400F 58 puan ama performad olarak 5600X daha iyi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Boş ver o siteleri o kadar oyun diyordun al sana oyun işte.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Temmuz 2023 #24 603950 dedi: Boş ver o siteleri o kadar oyun diyordun al sana oyun işte. Genişletmek için tıkla... AMD bir ara bozmuşdu işleri neyse tartışmayı uzatmayalım kendisi ne almak istiyorsa alsın. 603950 dedi: Boş ver o siteleri o kadar oyun diyordun al sana oyun işte. Genişletmek için tıkla... Cevap veremiyorum diye kaçiyorum sanma cidden tartışmayı sevmiyorum.
603950 dedi: Boş ver o siteleri o kadar oyun diyordun al sana oyun işte. Genişletmek için tıkla... AMD bir ara bozmuşdu işleri neyse tartışmayı uzatmayalım kendisi ne almak istiyorsa alsın. 603950 dedi: Boş ver o siteleri o kadar oyun diyordun al sana oyun işte. Genişletmek için tıkla... Cevap veremiyorum diye kaçiyorum sanma cidden tartışmayı sevmiyorum.
6 603950 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 963 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Temmuz 2023 #25 Hasanxcd dedi: AMD bir ara bozmuşdu işleri neyse tartışmayı uzatmayalım kendisi ne almak istiyorsa alsın. Cevap veremiyorum diye kaçiyorum sanma cidden tartışmayı sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum daha yeni oyun AMD diyordun şimdi de boş boş bahaneler uyduruyorsun bunun yerine hatanı kabul etmek bu kadar zor olmamalı.
Hasanxcd dedi: AMD bir ara bozmuşdu işleri neyse tartışmayı uzatmayalım kendisi ne almak istiyorsa alsın. Cevap veremiyorum diye kaçiyorum sanma cidden tartışmayı sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum daha yeni oyun AMD diyordun şimdi de boş boş bahaneler uyduruyorsun bunun yerine hatanı kabul etmek bu kadar zor olmamalı.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Temmuz 2023 #26 603950 dedi: Dostum daha yeni oyun AMD diyordun şimdi de boş boş bahaneler uyduruyorsun bunun yerine hatanı kabul etmek bu kadar zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... Hâlâ iyi olduğunu düşünüyorum bahanede aramıyorum bir ara cidden AMD çok iyiydi son dönemlere doğru cozuttu AMD işlemcileri hep oyun performansıyla övülüyordu son işlemcisi 1 2 FPS fazlaydı diye hatırlıyorum.
603950 dedi: Dostum daha yeni oyun AMD diyordun şimdi de boş boş bahaneler uyduruyorsun bunun yerine hatanı kabul etmek bu kadar zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... Hâlâ iyi olduğunu düşünüyorum bahanede aramıyorum bir ara cidden AMD çok iyiydi son dönemlere doğru cozuttu AMD işlemcileri hep oyun performansıyla övülüyordu son işlemcisi 1 2 FPS fazlaydı diye hatırlıyorum.
M metozik Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #27 Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim.