Arkadaşlar merhaba, yakın zaman'da aldığım bilgisayarımın işlemcisinin biraz yetersiz kaldığını fark ettim, bu yüzden işlemci mi yükseltmeye karar verdim, başlık'dada belirttiğim gibi bu 3 işlemci içinden hangisini tercih etmem daha sağlıklı bir karar olur?
Arkadaşlar merhaba, yakın Zaman'da aldığım bilgisayarın işlemcisinin biraz yetersiz kaldığını fark ettim, bu yüzden işlemci mi yükseltmeye karar verdim, başlık'dada belirttiğim gibi bu 3 işlemci içinden hangisini tercih etmem daha sağlıklı bir karar olur?
R5 3600X fazlasıyla yetecektir ancak şuan da kullandığınız 8gb ram ile tam performans alamazsınız.Sisteminiz güncel bir sistem,+8gb ram'in yer yer +20 fpsden fazla faydası olur.
R5 3600 bile yeter
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
R5 3600X fazlasıyla yetecektir ancak şu an da kullandığınız 8 GB RAM ile tam performans alamazsınız. Sisteminiz güncel bir sistem,+8 GB RAM'in yer yer +20 FPS'den fazla faydası olur.
R5 3600 bile yeter
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!