R5 3600X yerine CPU önerisi

LeYoR

Decapat
Daha fazla  
RAM
8x2 16GB
Anakart
Gigabyte B450M S2H
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bütçe önemli değil işlemci ne kadar ise çalışıp almayı düşünüyorum. Bir de şu anki RAM'lerimin markası ve özelliklerini bilmiyorum ama 2x16 Kingston Beast 16 GB DDR4 3600MHz CL18 RAM'lerini almayı düşünüyorum. Anakartımın soketi AM4, anakartımın markası ve modeli ise Gigabyte B450M S2H. Şu anki ekran kartım: ASUS RTX 2060 ROG STRIX, işlemcim ise: Ryzen 5 3600X. İşlemcimi hangi Ryzen işlemciye yükseltmeliyim? Önerilerinizi tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Değiştirmeye pek gerek yok sadece işlemci değiştermektense AM5'e geçmek çok daha iyi olur.

5600 al arkana bakma. X veya G olan modeline fazladan para vermeye gerek yok. Çok fiyatına değecek bir fark yok.

Tam da bunu araştırıyordum teşekkür ederim 5600'e karar kıldım ozm teşekkür ederim hepinize.

Soğutucun iyiyse düz 5600'e o.c. Yapar xli olan modelini bile geçersin. Ama soğutucun kötüyse hiç girme o işlere zaten işlemci alev alev çalışıyor. 5 hava girişli 1 çıkışlı kasa + Snowman M200 ile tam yükte 75 derecede falan çalışıyor.

Soğutucuma baktım Aerocool Cylon 4F. İyi mi kötü mü bilmiyorum ben almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…