R5 3600X'de BlueStacks sanallaştırma açılmadan nasıl kullanılır?

Sythexz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, BlueStacks yükledim ama kullanmak için sanallaştırma açmamı söylüyor.
Sanallaştırma açmadan kullanmanın bir yolu var mı acaba?

Sanallaştırma açmanın bilgisayara zarar vermeyeceğini biliyorum ancak bu konuda pek hâkim olmadığım için yanlışlıkla bozarım diye korkuyorum. :/

Otomatik etkinleştirmenin bir yolu yok mu?

Windows 10 Pro orijinal / 16 GB RAM / NVIDIA GTX 1650 / AMD Ryzen 5 3600X / anakart: MS-7C52

yanıtlarsanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, BlueStacks yükledim ama kullanmak için sanallaştırma açmamı söylüyor.
Sanallaştırma açmadan kullanmanın bir yolu var mı acaba?

Sanallaştırma açmanın bilgisayara zarar vermeyeceğini biliyorum ancak bu konuda pek hâkim olmadığım için yanlışlıkla bozarım diye korkuyorum. :/

Otomatik etkinleştirmenin bir yolu yok mu?

Windows 10 Pro orijinal / 16 GB RAM / NVIDIA GTX 1650 / AMD Ryzen 5 3600X / anakart: MS-7C52

yanıtlarsanız sevinirim...
Sanallaştırmanın sistemine zarar vereceğini düşünmüyorum açmadan da kullanabilirsin fakat istediğin performansı alamayabilirsin ve o durumda asıl sistemine zarar verirsin yani sanallaştırmayı kullanabilirsin sıkıntı yok

Sanallaştırmanın sistemine zarar vereceğini düşünmüyorum açmadan da kullanabilirsin fakat istediğin performansı alamayabilirsin ve o durumda asıl sistemine zarar verirsin yani sanallaştırmayı kullanabilirsin sıkıntı yok.

Zaten zarar verir demedim, nasıl yapacağımı bilmediğim için yanlışlıkla zarar veririm dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı