Arkadaşlar forumda bir sürü konu var biliyorum ama dolar kuru, yeni kartlar, yeni karşılaştırmalar falan derken insanın aklı çok karışıyor. 300-400 lira daha verip şunu alayım bunu alayım derken bir bakıyorsunuz 1660 Ti'dan 3070'e çıkmışsınız...
Son birkaç gündür araştırma yapıyorum ve gerçekten ne almam gerektiğine asla karar veremiyorum. Şu an 5500XT kullanıyorum fakat DLSS resmen beni içine çektiği için asla AMD almak istemiyorum. Bana
birazcık da olsa geleceği düşünerek bir ekran kartı önerisi yapar mısınız? Bir kart alayım ve kafam en en en az
2 sene rahat etsin istiyorum.
Kart konusunda kafalar karışık...
1660 Ti 2666 lira. DLSS yok. 1080P için güzel bir seçenek.
2060 3500 lira. DLSS'li ilk seçenek. 1080P için daha güzel bir seçenek.
2070 Super 5100 lira. 2K için güzel bir seçenek.
3060 Ti 6000 lira. Biraz geleceği de düşünerek yatırım olsun diyorum. O zaman da fiyat 2 katına çıkıyor. Bu kadar para verebilirim fakat
vermeli miyim? Bu
vermeli miyim sorusunu ben cevaplayamıyorum çünkü 3060 Ti ve altı başka kartlardan onu ayıran fark ne? Ben ne yapayım, ne edeyim arkadaşlar?
Dipnot: 1080P 144Hz monitör kullanıyorum. E-sports olarak sadece Apex oynuyorum. Onun dışında pek oynadığım AAA oyun yok. En ağır oyun GTA V
ama arada bir AAA oynayasım geliyor. Onda da 6 pixel saymak istemiyorum açıkçası. Yardımcı olup çift fanlı bir ekran kartı önerirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.