R5 3600XT ile MSI B450 Tomahawk Max uyumlu mu?

MasterKing25

Kilopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kart: GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer Beyaz V2 , İşlemci: Ryzen 5800X3D, Anakart: MSI Mag X570S Torpedo Max , Ram: Corsair Vengeance LPX 3600 Mhz 32 GB, Güç Kaynağı: Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD, Monitör: LG 27GN600-B, İşlemci Soğutucusu: Noctua NH-D15, Bilgisayar Kasası: Lian Li Lancool 207 Beyaz, Klavye: Glorious GMMK 2 (96%) Full Size - Beyaz, Mouse: Glorious Forge (Blue) Wireless, Kulaklık: HyperX Cloud III Wireless
Merhaba, aklıma bir soru takıldı başlıkta da belirttiğim ikili yani Ryzen 3600XT ile MSI B450 Tomahawk Max BIOS güncellemesi yapmadan çalışır mı? Yani bilgisayarcıya verdik anakartı taksın diye PC'nin çalıştığını fakat görüntü gelmediğini belirtti ayrıca anakartın üzerindeki CPU ışığının yandığını belirtti. Bende foruma bir sorayım dedim acaba BIOS güncellemesiyle bu durum çözülür mü acaba diye?

Cevap için teşekkürler normalde konuyu düzenlemem gerekirdi BIOS güncellemesi yaptık ama sistem halen görüntü vermiyor. Ayrıca belirtmeliyim ki CPU ile alakalı bir uyarı işareti veriyor anakart kırmızı ışık şeklinde. Bu dediğim sorunu birçok kullanıcı da yaşamış Reddit veya başka forumlarda İngilizce şekilde aratınca çıkıyor "MSI B450 Tomahawk Max CPU Red Light" şeklinde yazınca.

@Umut Nas
Önemli değil hocam bir yakınımdan kendi Ryzen 3600X işlemcisini istedim deneyeceğiz onu eğer sistem görüntü verirse benim CPU gitmiştir ve yenisini almam gerekir bakalım zaman gösterecek ne olacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…