sarpdiyebiri Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli 480 GB SSD Ekran kartı Dahili (3 GB) İşlemci Ryzen 5 4000 Bir oturuşta vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağım bir oyun var mı bildiğiniz? Cidden böyle gitmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2023
Ceyhun Altan Kilopat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #2 Skyrim, Witcher 2, Kenshi.
sarpdiyebiri Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #3 Ceyhun Altan dedi: Skyrim, Witcher 2, Kenshi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama fantezi oyunlarından sıkıldım artık başka bir önerin var mı?
Ceyhun Altan dedi: Skyrim, Witcher 2, Kenshi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama fantezi oyunlarından sıkıldım artık başka bir önerin var mı?
Ceyhun Altan Kilopat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #4 sarpdiyebiri dedi: Teşekkür ederim ama fantezi oyunlarından sıkıldım artık başka bir önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Battlefield 1 multiplayer beni epey sardı bu sıralar, onun haricinde Hollow Knight beni saatlerce bilgisayar başında tutmuştu onu hatırlıyorum, ve son olarak Hades.
sarpdiyebiri dedi: Teşekkür ederim ama fantezi oyunlarından sıkıldım artık başka bir önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Battlefield 1 multiplayer beni epey sardı bu sıralar, onun haricinde Hollow Knight beni saatlerce bilgisayar başında tutmuştu onu hatırlıyorum, ve son olarak Hades.