Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 5 Haziran 2025 #1 Fandan çok fazla ses geliyor. Hangi fan bilmiyorum. Bilgisayardan bana doğru soğuk hava geliyor ve fandan çok yüksek ses geliyor.
Fandan çok fazla ses geliyor. Hangi fan bilmiyorum. Bilgisayardan bana doğru soğuk hava geliyor ve fandan çok yüksek ses geliyor.
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #2 Aslan Kedi dedi: Fandan çok fazla ses geliyor. Hangi fan bilmiyorum. Bilgisayardan bana doğru soğuk hava geliyor ve fandan çok yüksek ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Yükte, fanların hızlı çalışması normaldir. Sıcaklıklar ne durumda? Aşırı ısınma olmadığı sürece sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Aslan Kedi dedi: Fandan çok fazla ses geliyor. Hangi fan bilmiyorum. Bilgisayardan bana doğru soğuk hava geliyor ve fandan çok yüksek ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Yükte, fanların hızlı çalışması normaldir. Sıcaklıklar ne durumda? Aşırı ısınma olmadığı sürece sorun olmaz.