MB311 5T12-3050 Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren MB311 5T12-3050 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
MB311 5T12-3050 Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren MB311 5T12-3050 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
Dedimki bunun yerine i3 12.nesil sistem daha mantıklı teknobiyotik cevap olarak bu fiyata sistem linkini at beraber alalım sonra bu sistemi attım yorumumu sildi.
Dedimki bunun yerine i3 12.nesil sistem daha mantıklı teknobiyotik cevap olarak bu fiyata sistem linkini at beraber alalım sonra bunu attım yorumumu sildi.
Dedimki bunun yerine i3 12.nesil sistem daha mantıklı Teknobiyotik cevap olarak bu fiyata sistem linkini at beraber alalım sonra bu sistemi attım yorumumu sildi.
Dedimki bunun yerine i3 12.nesil sistem daha mantıklı Teknobiyotik cevap olarak bu fiyata sistem linkini at beraber alalım sonra bu sistemi attım yorumumu sildi.
İşlerine gelmeyince yorum silmeyi çok seviyorlar ya. İtopya da aynısını yapıyor 1650'li sistemi 10 bin liradan koyunca yoruma pahalı yazan herkesin yorumunu sildiler. Dün ya da önceki gün de Donanım Arşivi saçma sapan bir video duyurusu yapınca herkes sistem olacağını sanmıştı. Adam çıkıp "4100, 3600'den düşük performans veriyor" dedi sadece ve sistem gelecek sandık diyenlerin yorumlarını sildi .