R5 4500 vs R5 5500 vs i3 10100F sistem

SyLaS61

Hectopat
Evet, sabahtan beri arıyorum sizce iyi mi bunlar?

Hocam sabahtan beri toplama baksaydınız çok daha iyisini bulurdunuz. 3'ü de iyi değil.

Hocam sabahtan beri toplama baksaydınız çok daha iyisini bulurdunuz. 3'ü de iyi değil.
Bütçem bunlara yetiyordu.

Neden AMD dediniz merak ettim RTX kötü mü? Çok ısınma soronu var diyolar amd için oraya soğumuz biraz.

Bütçem bunlara yetiyordu.

Neden AMD dediniz merak ettim RTX kötü mü? Çok ısınma soronu var diyolar amd için oraya soğumuz biraz.
Isınma sorunu falan yok. RX 6600 gayet iyi karttır. Bu bütçede GGWP! en iyi sistemdir. RTX kötü değil ancak RX 6600 bir başka.

Neden AMD dediniz merak ettim RTX kötü mü? Çok ısınma sorunu var diyorlar. AMD için oraya soğuğum biraz.
Kim diyor onu? Söyleyen kimse hangi seri için diyor merak ettim, XFX RX 6600 gayet de serin çalışıyor.

RTX 3050 kötü değil, fakat bir RX 6600 edemez. Ray Tracing için de mantıklı bir kart değil zaten. DLSS açarsınız ancak, AMD'de de FSR 2.0 var. Bir mantığı kalmıyor yani. Kas gücü olarak da 6600 zaten daha iyi, rakibi RTX 3060'dır.

Son düzenleme:
Eyw hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…