QuanQuEror Femtopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Bilgisayar toplamak istiyordum. R5 4600G alacaktim lakin anakartin uzerinde 5. nesil ile uyumlu yaziyor bir problem olur mu?
Bilgisayar toplamak istiyordum. R5 4600G alacaktim lakin anakartin uzerinde 5. nesil ile uyumlu yaziyor bir problem olur mu?
Çözüm Ther 13 Haziran 2023 QuanQuEror dedi: Bilgisayar toplamak istiyordum. R5 4600G alacaktim lakin anakartin uzerinde 5. nesil ile uyumlu yaziyor bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakart, 4600G üstü olan 5. nesli de destekliyor demek, 5 ve altını zaten desteklediği anlamına gelir. Dolayısı ile sorun yok. Takabilirsin.
QuanQuEror dedi: Bilgisayar toplamak istiyordum. R5 4600G alacaktim lakin anakartin uzerinde 5. nesil ile uyumlu yaziyor bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakart, 4600G üstü olan 5. nesli de destekliyor demek, 5 ve altını zaten desteklediği anlamına gelir. Dolayısı ile sorun yok. Takabilirsin.
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.484 Çözümler 124 13 Haziran 2023 #2 QuanQuEror dedi: Bilgisayar toplamak istiyordum. R5 4600G alacaktim lakin anakartin uzerinde 5. nesil ile uyumlu yaziyor bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakart, 4600G üstü olan 5. nesli de destekliyor demek, 5 ve altını zaten desteklediği anlamına gelir. Dolayısı ile sorun yok. Takabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
QuanQuEror dedi: Bilgisayar toplamak istiyordum. R5 4600G alacaktim lakin anakartin uzerinde 5. nesil ile uyumlu yaziyor bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakart, 4600G üstü olan 5. nesli de destekliyor demek, 5 ve altını zaten desteklediği anlamına gelir. Dolayısı ile sorun yok. Takabilirsin.
KS KS QuanQuEror Femtopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 Ther dedi: Anakart, 4600G üstü olan 5. nesli de destekliyor demek, 5 ve altını zaten desteklediği anlamına gelir. Dolayısı ile sorun yok. Takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler konu kapanabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Ther dedi: Anakart, 4600G üstü olan 5. nesli de destekliyor demek, 5 ve altını zaten desteklediği anlamına gelir. Dolayısı ile sorun yok. Takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler konu kapanabilir.