R5 4600G RX 6600 XT sistem düşük performans veriyor

Dacia Duster

Picopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar bilgisayarımda ekran kartı olarak RX 6600 XT 8g, işlemci olarak AMD Ryzen 5 4600G var fakat FPS olarak YouTube'daki videolara göre düşük alıyorum. Bunun sebebi nedir? Anakartım MSI B450A Pro Max ilk vakit montaj yapılırken yapan bilgisayarcı çok fazla çarpmıştı anakarta etkisi var mıdır?

Eğer fps oyunlarında düşükse fps iniz işlemcinin önbelleği veya hdmi kablonu< anakarta takılı olduğundandır. Darboğaz var gibi.

hdmi ekran kartına bağlı

işlemcinin önbeliiğine bağlı olup olmadığını nerden anlayabilirim
Kaç fps alıyorsunuz ve drop var mı? İşlemcinizin 8 mb L3 önbelleği var bu fps oyunlarında kullanılır buda valorantta 100 150 fps gibi birşey.

Kaç fps alıyorsunuz ve drop var mı? İşlemcinizin 8 mb L3 önbelleği var bu fps oyunlarında kullanılır buda valorantta 100 150 fps gibi birşey.
valorant değil cs oynuyorum ve cs bu fps değerleri arasında

İşlemcininde pcle bağlantısı 3,0 destekliyor bendede bu tarz kombinasyon vardı. Yeni işlemci almadım ekran kartını sattım. düz apu kullanıyorum 4650g var bendede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…