Dosluq Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 ASUS Expertcenter X500MA kurumsal bilgisayar için ne almalıyım? Özellikler: B550M. 8 GB DDR4 RAM. R5 4600G. 256 GB M.2 SSD. 300W 80 Plus PSU. ASUS'un kendi sitesinde RTX 3060 takılabilir diyor, takılabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2024
ASUS Expertcenter X500MA kurumsal bilgisayar için ne almalıyım? Özellikler: B550M. 8 GB DDR4 RAM. R5 4600G. 256 GB M.2 SSD. 300W 80 Plus PSU. ASUS'un kendi sitesinde RTX 3060 takılabilir diyor, takılabilir mi?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 14 Nisan 2024 #2 4090 bile takarsın. Bütçe belirt.
P PunchLine26 Yoctopat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #3 Kesinlikle 2. Rami alıp 16gb çıkarıp çift kanal çalıştırmalısın bence. Uyumluluk sıkıntısı yaşamamak içinse mümkünse aynı marka model al. PunchLine26 dedi: Kesinlikle 2. Rami alıp 16gb çıkarıp çift kanal çalıştırmalısın bence. Uyumluluk sıkıntısı yaşamamak içinse mümkünse aynı marka model al. Genişletmek için tıkla... Şuan dikkat ettim 300w Psu var. Ekran kartı almadan önce onunda yükseltmelisin yetersiz kalır. Düşük bütçeli en iyi upgrade ram olacaktır. PunchLine26 dedi: Kesinlikle 2. Rami alıp 16gb çıkarıp çift kanal çalıştırmalısın bence. Uyumluluk sıkıntısı yaşamamak içinse mümkünse aynı marka model al. Genişletmek için tıkla... Şuan dikkat ettim 300w Psu var. Ekran kartı almadan önce onunda yükseltmelisin yetersiz kalır. Düşük bütçeli en iyi upgrade ram olacaktır. PunchLine26 dedi: Kesinlikle 2. Rami alıp 16gb çıkarıp çift kanal çalıştırmalısın bence. Uyumluluk sıkıntısı yaşamamak içinse mümkünse aynı marka model al. Genişletmek için tıkla... Şuan dikkat ettim 300w Psu var. Ekran kartı almadan önce onunda yükseltmelisin yetersiz kalır. Düşük bütçeli en iyi upgrade ram olacaktır. PunchLine26 dedi: Kesinlikle 2. RAM'i alıp 16 GB çıkarıp çift kanal çalıştırmalısın bence. Uyumluluk sıkıntısı yaşamamak içinse mümkünse aynı marka model al. Genişletmek için tıkla... Şu an dikkat ettim 300W PSU var. Ekran kartı almadan önce onunda yükseltmelisin yetersiz kalır. Düşük bütçeli en iyi upgrade RAM olacaktır.
Kesinlikle 2. Rami alıp 16gb çıkarıp çift kanal çalıştırmalısın bence. Uyumluluk sıkıntısı yaşamamak içinse mümkünse aynı marka model al. PunchLine26 dedi: Kesinlikle 2. Rami alıp 16gb çıkarıp çift kanal çalıştırmalısın bence. Uyumluluk sıkıntısı yaşamamak içinse mümkünse aynı marka model al. Genişletmek için tıkla... Şuan dikkat ettim 300w Psu var. Ekran kartı almadan önce onunda yükseltmelisin yetersiz kalır. Düşük bütçeli en iyi upgrade ram olacaktır. PunchLine26 dedi: Kesinlikle 2. Rami alıp 16gb çıkarıp çift kanal çalıştırmalısın bence. Uyumluluk sıkıntısı yaşamamak içinse mümkünse aynı marka model al. Genişletmek için tıkla... Şuan dikkat ettim 300w Psu var. Ekran kartı almadan önce onunda yükseltmelisin yetersiz kalır. Düşük bütçeli en iyi upgrade ram olacaktır. PunchLine26 dedi: Kesinlikle 2. Rami alıp 16gb çıkarıp çift kanal çalıştırmalısın bence. Uyumluluk sıkıntısı yaşamamak içinse mümkünse aynı marka model al. Genişletmek için tıkla... Şuan dikkat ettim 300w Psu var. Ekran kartı almadan önce onunda yükseltmelisin yetersiz kalır. Düşük bütçeli en iyi upgrade ram olacaktır. PunchLine26 dedi: Kesinlikle 2. RAM'i alıp 16 GB çıkarıp çift kanal çalıştırmalısın bence. Uyumluluk sıkıntısı yaşamamak içinse mümkünse aynı marka model al. Genişletmek için tıkla... Şu an dikkat ettim 300W PSU var. Ekran kartı almadan önce onunda yükseltmelisin yetersiz kalır. Düşük bütçeli en iyi upgrade RAM olacaktır.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 14 Nisan 2024 #4 @Dosluq bilgisayarla ne yapmak istiyorsun? Ona göre al. Kesinlikle APU'yu daha iyi kullanmak istiyorsan RAM çift kanal olsun. GPU biraz masraflı olur, PSU da değişmeli. Duruma göre alınır.
@Dosluq bilgisayarla ne yapmak istiyorsun? Ona göre al. Kesinlikle APU'yu daha iyi kullanmak istiyorsan RAM çift kanal olsun. GPU biraz masraflı olur, PSU da değişmeli. Duruma göre alınır.
Remzi53 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.121 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #5 Hocam işlemci ve Anakart hariç hepsini yukseltmelisin, düşük onlar
P PunchLine26 Yoctopat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #6 Spam için kusura bakmayın bilinçli yapmadım.
Dosluq Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #7 8 GB RAM alsam FPS ne kadar etkiler şu an LoL'de örnek 720p Max grafik 130 140 FPS alıyorum ne kadar artar.
8 GB RAM alsam FPS ne kadar etkiler şu an LoL'de örnek 720p Max grafik 130 140 FPS alıyorum ne kadar artar.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 14 Nisan 2024 #8 @Dosluq 1.5 2 katı arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burdan fark edebilirsin ne kadar değişeceğini. Sürprizbozan Profiliniz güzelmiş
@Dosluq 1.5 2 katı arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burdan fark edebilirsin ne kadar değişeceğini. Sürprizbozan Profiliniz güzelmiş
Remzi53 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.121 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #9 Dosluq dedi: 8 GB RAM alsam FPS ne kadar etkiler şu an LoL'de örnek 720p Max grafik 130 140 FPS alıyorum ne kadar artar. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM lar kaç hiz , FPS artışı fazla istiyorsan RAM hizi önemli
Dosluq dedi: 8 GB RAM alsam FPS ne kadar etkiler şu an LoL'de örnek 720p Max grafik 130 140 FPS alıyorum ne kadar artar. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM lar kaç hiz , FPS artışı fazla istiyorsan RAM hizi önemli
Dosluq Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #10 Akif9748 dedi: @Dosluq 1.5 2 katı arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan fark edebilirsin ne kadar değişeceğini. Sürprizbozan profiliniz güzelmiş Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sürprizbozan sizin de.
Akif9748 dedi: @Dosluq 1.5 2 katı arası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan fark edebilirsin ne kadar değişeceğini. Sürprizbozan profiliniz güzelmiş Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Sürprizbozan sizin de.