Monitör demek istiyorsun herhalde. Eğer monitörün 2k ise 2k görüntü alabilirsin, dizi film youtube gibi uygulamalarda. Aynı şekilde 2 ay önce kullandım, video, film izliyordum aynı şekilde.
Edit : 2k yazıyor zaten başka ne olacak, monitör olacak tabii. Orada bi tık kafam bulanmış kusura bakmayın
Monitör demek istiyorsun herhalde. Eğer monitörün 2K ise 2K görüntü alabilirsin, dizi film YouTube gibi uygulamalarda. Aynı şekilde 2 ay önce kullandım, video, film izliyordum aynı şekilde.
Edit: 2K yazıyor zaten başka ne olacak, monitör olacak tabii. Orada bir tık kafam bulanmış kusura bakmayın
Sanırsam 120hz alıyordum ama hdmi iyi olmadığı için. 16 ram 512 ssd versiyonunu kullandım fazlasıyla memnunum. Lol, valorant vs oynatıyor yani rahatça. Okul / iş olarak mükemmeldi benim için.
Sanırsam 120Hz alıyordum ama HDMI iyi olmadığı için. 16 RAM 512 SSD versiyonunu kullandım fazlasıyla memnunum. LoL, Valorant vs oynatıyor yani rahatça. Okul / iş olarak mükemmeldi benim için.
Bence U seri işlemciler alınmaz. Ram olarakta 8 önermiyorum, başka bilgisayarlara yönelin derim. Artık günümüzde windows ram'in çoğunu kullanıyor zaten. O yüzden en kötü 16 gb olsun derim ben.
Bence u seri işlemciler alınmaz. RAM olarak da 8 önermiyorum, başka bilgisayarlara yönelin derim. Artık günümüzde Windows RAM'in çoğunu kullanıyor zaten. O yüzden en kötü 16 GB olsun derim ben.