Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 15 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, altta verdiğim linkteki bilgisayarı almak istiyorum nelerini yükseltmem lazım ya da düşürmem önerileriniz nelerdir? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Merhaba arkadaşlar, altta verdiğim linkteki bilgisayarı almak istiyorum nelerini yükseltmem lazım ya da düşürmem önerileriniz nelerdir? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #2 Alabilirsiniz. Ama RAM'ı 16 yaparsanız çok daha iyi olur.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.190 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #4 Saqot dedi: Merhaba arkadaşlar, altta verdiğim linkteki bilgisayarı almak istiyorum nelerini yükseltmem lazım ya da düşürmem önerileriniz nelerdir? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Sistem iyi aldıktan sonra PSU ve anakart değişebilir. PSU Aerocool 500-400W olabilir anakrt ise b serisi önerimdir OC ile cidden iyi sonuçlar elde edilir.
Saqot dedi: Merhaba arkadaşlar, altta verdiğim linkteki bilgisayarı almak istiyorum nelerini yükseltmem lazım ya da düşürmem önerileriniz nelerdir? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Sistem iyi aldıktan sonra PSU ve anakart değişebilir. PSU Aerocool 500-400W olabilir anakrt ise b serisi önerimdir OC ile cidden iyi sonuçlar elde edilir.