5 541462 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 351 24 Ekim 2022 #11 walter wick dedi: Çöznürlük düşürün. Genişletmek için tıkla... Düşürüyom oyundan atıyor ayarlara giriyorum yenden FSR kalitede kalıyor.
walter wick dedi: Çöznürlük düşürün. Genişletmek için tıkla... Düşürüyom oyundan atıyor ayarlara giriyorum yenden FSR kalitede kalıyor.
August Vaersman Decapat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #12 541462 dedi: Düşürüyom oyundan atıyor ayarlara giriyorum yenden FSR kalitede kalıyor. Genişletmek için tıkla... RAM tek kanal olduğu için istediğin performansı alamazsın. Yanına bir tane daha 8 GB bellek tak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 8 GB RAM artık günümüz için ideal değil.
541462 dedi: Düşürüyom oyundan atıyor ayarlara giriyorum yenden FSR kalitede kalıyor. Genişletmek için tıkla... RAM tek kanal olduğu için istediğin performansı alamazsın. Yanına bir tane daha 8 GB bellek tak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 8 GB RAM artık günümüz için ideal değil.