R5 5500 - 3050 6 GB sistem 11.000 TL'ye satılmalı mı?

Sadece kasa 11k iyi gibi bir tık üstü olursa daha iyi ama olmazsa da sebebi RTX 3050 olur. Tek tek daha yükseğe gidebilir ama 3050'yi normal bir fiyattan satabilirsen.

Sistem satmak isteyenlere fiyat yazmaya çekiniyorum artık. İkinci el sitelerine parça parça baksınlar. Forumların ikinci elleri daha gerçekçi. Toptan satacaksan daha ucuza gider. Parça parça satacaksan bekler uğraşır durursun ama az daha iyi gider.

Monitör hariç 11k az daha yukarı çekerse iyi teklif. Alacak adam kredi kartıyla almıyor. Nakit veriyor.

Anakart RAM CPU 4.500 Max eder.
SSD Max 500TL.
800-1000TL'ye 4 fan 600W outlet kasalar var.
Arc 750 kartların sıfırı 5000TL.
3050'nin ikinci elini bilen yazsın.
11k sadece kasa için fena teklif değil biraz üstünü verirse ben olsam anlaşırdım.
Monitör kaç inch VA mı IPS mi durumu nedir bilmiyoruz. Bilen fiyatlasın.

Monitör bu hocam

Sadece kasa 11k iyi gibi bir tık üstü olursa daha iyi ama olmazsa da sebebi RTX 3050 olur. Tek tek daha yükseğe gidebilir ama 3050'yi normal bir fiyattan satabilirsen.

Esnafa sattigim icin dusuk veriyor normal olarak ama deger mi 11k onu bilemedim.

Monitör bana lazım diyerek monitörsüz sadece kasayı 9 10k alıyorsa ver gitsin yoksa satma derim, çünkü monitör ile 11k ucuza gidiyor ya da 12 12.5k ver monitör dahil vereyim diyebilirsin.

Monitörün fiyatını belirlemek gerek. Aynı büyüklükte aynı Hz de en ucuz sıfır monitör (ne kadar markasını beğenmesen de) bu fiyattan yüksek olamaz. Seninki ne kadar marka olsa da paraya sıfırını alırım dedirtmeyeceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı