Roear Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Şu değerlerde bir overclock yaptım sizce sorun çıkar mı ve sıcaklık nasıl iyi mi kötü mü bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Dosya Ekleri IMG_4544.png 35,4 KB · Görüntüleme: 162 IMG_4543.png 174 KB · Görüntüleme: 154
Şu değerlerde bir overclock yaptım sizce sorun çıkar mı ve sıcaklık nasıl iyi mi kötü mü bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Roear Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 kaan270x dedi: Fan hızını otomatiğe alabilirsin boştayken kafa ütülemez. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleri nasıl? Bir sorun çıkar mı?
kaan270x dedi: Fan hızını otomatiğe alabilirsin boştayken kafa ütülemez. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleri nasıl? Bir sorun çıkar mı?
kaan270x Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 624 Yer Antalya 4 Ağustos 2023 #3 Roear dedi: Sıcaklık değerleri nasıl? Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çok bilgili değilim ama OC ile o derecelerin üstüne çıkar diye düşünüyorum.
Roear dedi: Sıcaklık değerleri nasıl? Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çok bilgili değilim ama OC ile o derecelerin üstüne çıkar diye düşünüyorum.
Roear Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #4 Roear dedi: Şu değerlerde bir overclock yaptım sizce sorun çıkar mı ve sıcaklık nasıl iyi mi kötü mü bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... kaan270x dedi: Çok bilgili değilim ama OC ile o derecelerin üstüne çıkar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu overclocklu hali ve yükteyken Max %66 dereceyi görüyor.
Roear dedi: Şu değerlerde bir overclock yaptım sizce sorun çıkar mı ve sıcaklık nasıl iyi mi kötü mü bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... kaan270x dedi: Çok bilgili değilim ama OC ile o derecelerin üstüne çıkar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu overclocklu hali ve yükteyken Max %66 dereceyi görüyor.
kaan270x Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 624 Yer Antalya 4 Ağustos 2023 #5 Roear dedi: Bu overclocklu hali ve yükteyken Max %66 dereceyi görüyor. Genişletmek için tıkla... %66 derece değil kullanım oranı.
Roear dedi: Bu overclocklu hali ve yükteyken Max %66 dereceyi görüyor. Genişletmek için tıkla... %66 derece değil kullanım oranı.
Roear Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #6 kaan270x dedi: %66 derece değil kullanım oranı. Genişletmek için tıkla... Kullanım oranını demiyorum güzel kardeşim sıcaklık değeri %62 - %65 iyi mi normal mi diye soruyorum dalga geçiyosun gibi sen benimle.
kaan270x dedi: %66 derece değil kullanım oranı. Genişletmek için tıkla... Kullanım oranını demiyorum güzel kardeşim sıcaklık değeri %62 - %65 iyi mi normal mi diye soruyorum dalga geçiyosun gibi sen benimle.
kaan270x Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 624 Yer Antalya 4 Ağustos 2023 #7 Roear dedi: Kullanım oranını demiyorum güzel kardeşim sıcaklık değeri %62 - %65 iyi mi normal mi diye soruyorum dalga geçiyosun gibi sen benimle. Genişletmek için tıkla... Normalde derece "C" ile ifade edilir sen % yazıyorsun.
Roear dedi: Kullanım oranını demiyorum güzel kardeşim sıcaklık değeri %62 - %65 iyi mi normal mi diye soruyorum dalga geçiyosun gibi sen benimle. Genişletmek için tıkla... Normalde derece "C" ile ifade edilir sen % yazıyorsun.
Phaulker Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #8 Roear dedi: Hocam düşük ayarlarda 3060'lı sistemde CS:GO'da 300 FPS alıyorum bu size göre normal olabilir lakin bana göre değil. Genişletmek için tıkla... CS:GO işlemci oyunu olduğu için normal seninle aynı donanımlara sahibim bende o civarlarda alıyorum 400e falan çıktığını çok rastlamadım zaten 399 kilitli.
Roear dedi: Hocam düşük ayarlarda 3060'lı sistemde CS:GO'da 300 FPS alıyorum bu size göre normal olabilir lakin bana göre değil. Genişletmek için tıkla... CS:GO işlemci oyunu olduğu için normal seninle aynı donanımlara sahibim bende o civarlarda alıyorum 400e falan çıktığını çok rastlamadım zaten 399 kilitli.
Roear Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #9 Roear dedi: Şu değerlerde bir overclock yaptım sizce sorun çıkar mı ve sıcaklık nasıl iyi mi kötü mü bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Overclocktan anlayan birisi bunu da cevaplarsa sevinirim.
Roear dedi: Şu değerlerde bir overclock yaptım sizce sorun çıkar mı ve sıcaklık nasıl iyi mi kötü mü bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Overclocktan anlayan birisi bunu da cevaplarsa sevinirim.
Phaulker Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #10 Roear dedi: Şu değerlerde bir overclock yaptım sizce sorun çıkar mı ve sıcaklık nasıl iyi mi kötü mü bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... FurMark testi aç 15dk dönsün sıcaklık değerlerini yaz bir sorun olursa geri alırsın zaten.
Roear dedi: Şu değerlerde bir overclock yaptım sizce sorun çıkar mı ve sıcaklık nasıl iyi mi kötü mü bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... FurMark testi aç 15dk dönsün sıcaklık değerlerini yaz bir sorun olursa geri alırsın zaten.