Bir kasa toplamış durumdayım, monitör ile birlikte yaklaşık 22 bin TL. Sistemi aşağıya yazacağım, fakat RAM olarak şu anlık 8 GB tercih ettim ileride arttırabilirim.
Ryzen 5 5500.
Radeon RX 6600 XT.
8 GB RAM.
SSD kasa da cabası.
Sizce bu sisteme 8 GB RAM yeterli mi 1-2 ay içerisinde? Genel de Valorant- CS:GO, ve hikaye oyunları oynayacağım.
Sinerji Starlight Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisyarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bir kasa toplamış durumdayım, monitör ile birlikte yaklaşık 22 bin TL. Sistemi aşağıya yazacağım, fakat RAM olarak şu anlık 8 GB tercih ettim ileride arttırabilirim.
Ryzen 5 5500.
Radeon RX 6600 XT.
8 GB RAM.
SSD kasa da cabası.
Sizce bu sisteme 8 GB RAM yeterli mi 1-2 ay içerisinde? Genel de Valorant- CS:GO, ve hikaye oyunları oynayacağım.
Valorant vs CS:GO için rahat yeter diye düşünüyorum. Hikaye oyunlarına gelince oyundan oyuna değişir 12 GB ram isteyen oyunlarda var.Orası biraz geniş yelpaze olmuş.
Sinerji Starlight Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisyarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ryzen 5 5500.
Radeon RX 6600 XT.
8 GB RAM.
SSD kasa da cabası.
Hayır, böyle bir şey yok. Tamamen sıfır ürünler. Kimden aldınız bu bilgiyi? Sıfır ve kapalı kutu ürünler satılıyor. İsterseniz toplatmayın, sistemi sipariş verirken kendim toplayacağım seçeneği ile alın kendiniz görün.
Bir konu da görmüştüm, kullanılan parçaların ya yavaşlamış, ya neslinin eski olduğu, ya da mining yapılan ürünler olduğu yazıyordu. Bende bu sebepten dolayı böyle bir sistem dizdim.