Ryzen 5 5500.
RX 6650 XT.
G.Skill 2X8.
Bu sistemle Windows 11'e geçilir mi sizce?
Öyle yapacağım hocam.Temiz kurulumla evet.
Normalde zaten format atacağım, atmışken Windows 11 kurayım dedim, hiç denemedim daha önce. İşlemci olayını biraz daha detaylı anlatır mısınız hocam ?İsterseniz rahatlıkla geçebilirsiniz ama işlemci mimariniz hibrit olmadığı için geçmenizi gerektirecek önemli bir durum yok. Tavsiyem Windows 10 da kalmanız.
Ben size bakmanız için bir link atayım oradaki @Quarit hocamın mesajını dikkatle okuyun.Öyle yapacağım hocam.
Normalde zaten format atacağım, atmışken Windows 11 kurayım dedim, hiç denemedim daha önce. İşlemci olayını biraz daha detaylı anlatır mısınız hocam ?
Anladım hocam teşekkür ederim, değişikliği sevdiğim için temiz bir kurulumla geçeceğim birazdan. Duruma göre kalırım veya Windows 10'a geri dönerim.Ben size bakmanız için bir link atayım oradaki @Quarit hocamın mesajını dikkatle okuyun.
12. Nesil işlemcili sisteme Windows 10 vs 11
12. Nesil işlemcim var. 16 GB RAM. Windows 11 pek görüşünü sevmedim. Windows 10'na geçsem performans düşüşü yaşar mıyım?www.technopat.net
Ryzen 5 5500.
RX 6650 XT.
G.Skill 2X8.
Bu sistemle Windows 11'e geçilir mi sizce?
Hocam deneyimlemek istiyorum, siz nesinden memnun değilsiniz ?Seninle yakın bir sistem kullanıyorum sorun yaşamadım Windows 11'de fakat eğer şu an Windows 10 kullanıyorsan Windows 10'da kalmanı tavsiye ederim.
Hocam deneyimlemek istiyorum, siz nesinden memnun değilsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.