yusuf İslam sevwn
Megapat
Daha fazla
Sıvı soğutma almanıza gerek yok zaten. Bu tip bir işlemci için standart bir kule tipi soğutucu yeterli oluyor. Havalar ısındıkça bu sıcaklıkların artması da muhtemeldir. Kasanızı belirtip maksimum bir bütçe sunarsanız öneri yaparız.İslemcim Ryzen 5 5500, ekran kartı ise RTX 3060. Ekran kartım 85 derecede çalışıyordu, garantiye gönderdim ve değişim sağlandı. Şimdi 65 70 arasında çalışıyor. Ama işlemci ısısı bir türlü düşmüyor. Cyberpunk'ta 83-85 arası gidiyor. Sistemi yeni aldığım için sıvı soğutucu için bütçe yok. Bu derecelerde çalışsa sorun yaşatır mı bana?
Sıvı soğutma almanıza gerek yok zaten. Bu tip bir işlemci için standart bir kule tipi soğutucu yeterli oluyor. Havalar ısındıkça bu sıcaklıkların artması da muhtemeldir. Kasanızı belirtip maksimum bir bütçe sunarsanız öneri yaparız.
Aşağıdaki ürünü alırsanız sorununuz çözülür. Bütçeniz yeterli.Kasan bu, çok fazla butcem yok 200 250 civariDarkflash Aquarius Mesh 650W 80+ Rgb Mid Tower Kasa Fiyatları
Darkflash Aquarius Mesh 650W 80+ Rgb Mid Tower Kasa Özellikleri ve Fiyatlarını Karşılaştır! Darkflash Aquarius Mesh 650W 80+ Rgb Mid Tower Kasa özellikleri kullanıcı yorumları ve indirim seçenekleri Cimri.com'da!www.cimri.com
Snowman t6 öneriliyor o bu kasaya olmaz mı acabaTürkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
İmkanın varsa stok soğutucu yerine bunu kullan ve artık o yüksek ısılara elveda de
Sitelerde CPU soğutucu boşluğu 100mm olarak görünüyor. O nedenle 90mm soğutuculardan alman gerekecek.
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Arkasına da bir 90mm fan alıp takarsan çift fan ile gayet yeterli olacaktır.
Ama tabi kasanın teknik bilgilerindeki bu saçma detay nedeniyle son paylaştığım da olmayacak gibi. Bana çok garip geldi yani. 100 CPU boşluğu nedir yahu. Ben hiç denk gelmemiştim.
Yanlış bilgilendirme. O tarz bir boşluk olsa kasaya fan konumlandıracak aralık bulamazsınız.Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İmkanın varsa stok soğutucu yerine bunu kullan ve artık o yüksek ısılara elveda de
Sitelerde CPU soğutucu boşluğu 100mm olarak görünüyor. O nedenle 90mm soğutuculardan alman gerekecek.
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Arkasına da bir 90mm fan alıp takarsan çift fan ile gayet yeterli olacaktır.
Ama tabi kasanın teknik bilgilerindeki bu saçma detay nedeniyle son paylaştığım da olmayacak gibi. Bana çok garip geldi yani. 100 CPU boşluğu nedir yahu. Ben hiç denk gelmemiştim.
Baksana 100mm diyor.Snowman t6 öneriliyor o bu kasaya olmaz mı acaba
Hocam peki anakartima uyumlu olur mu b450m anakartYanlış bilgilendirme. O tarz bir boşluk olsa kasaya fan konumlandıracak aralık bulamazsınız.
Rehber: DarkFlash Aquarius nasıldır?
Herkese merhaba bugün sizlere son zamanlarda hakkında çok soru sorulan DarkFlash Aquarius hakkında bilgilendirme amaçlı bir rehber yapmak istedim, umarım beğenirsiniz. :) İlk olarak tasarımından başlayalım. Gördüğünüz üzere kasanın ön kısmı "mesh" panele sahip, bu hava akışı için iyi bir şey...www.technopat.net
Kasada 4 fan var hocam 3 önde bir arkadaBaksana 100mm diyor.
Eki Görüntüle 1412882
Ürünü hiç canlı görmediğimden bilemiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla kasa 1 fan ile geliyor. Şu anda kasayı 1 fanlı mu kullanıyorsun? Yoksa başka fanlar ekledin mi?
1 fan hiç serinletmeyecektir çünkü kasa için. Besleyemez yeterince.
AM4 uyumludur tabii. Zaten stok soğutucuyla beraber kullandığınız anakart braketlerine monte ediliyor.Hocam peki anakartima uyumlu olur mu B450M anakart