limon232 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.013 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #11 istersen işlemciyi undervolt et amd ryzen master ile yapabilirisin
Burak_2 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #12 Silinen üye dedi: İstersen işlemciyi undervolt et AMD Ryzen Master ile yapabilirisin. Genişletmek için tıkla... Ben dokunursan bozarım veya yakarım. okto30 dedi: Termal soğutucu genelde 6 ayda bir değişmesi önerilir aradan hemen hemen sizin 1.5 yıl geçmiş ve yazın extra ısınması normal siz ilk önce termal macun değiştirin bütçe varsa stok soğutucudan kurtulmak şart hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ilk macun değiştireceğim ardından arkadaşın attığı fanı alacağım. Patton989 dedi: Evet çözebilir ayrıca zararlı yazılım taraması yapın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam zaten halihazırda Kaspersky paralı veriyonu kuruludur.
Silinen üye dedi: İstersen işlemciyi undervolt et AMD Ryzen Master ile yapabilirisin. Genişletmek için tıkla... Ben dokunursan bozarım veya yakarım. okto30 dedi: Termal soğutucu genelde 6 ayda bir değişmesi önerilir aradan hemen hemen sizin 1.5 yıl geçmiş ve yazın extra ısınması normal siz ilk önce termal macun değiştirin bütçe varsa stok soğutucudan kurtulmak şart hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ilk macun değiştireceğim ardından arkadaşın attığı fanı alacağım. Patton989 dedi: Evet çözebilir ayrıca zararlı yazılım taraması yapın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam zaten halihazırda Kaspersky paralı veriyonu kuruludur.
limon232 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.013 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #13 rehber videosu çektim istersen izleyebilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rehber videosu çektim istersen izleyebilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et