M melihkrm Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 623 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 RAM 16 Anakart A520M A PRO Değerler normal mi? Dosya Ekleri asdsaads.png 2,6 MB · Görüntüleme: 61
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #2 CPU Z üzerinden neyin değerlerine bakıyosun ne yapmaya çalıştığını söyler misin sıcaklık veya FPS değerlerimi ariosun.
CPU Z üzerinden neyin değerlerine bakıyosun ne yapmaya çalıştığını söyler misin sıcaklık veya FPS değerlerimi ariosun.
M melihkrm Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 623 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #3 Technomancer18 dedi: CPU Z üzerinden neyin değerlerine bakıyosun ne yapmaya çalıştığını söyler misin sıcaklık veya FPS değerlerimi ariosun. Genişletmek için tıkla... ne dediğini anlamadım?
Technomancer18 dedi: CPU Z üzerinden neyin değerlerine bakıyosun ne yapmaya çalıştığını söyler misin sıcaklık veya FPS değerlerimi ariosun. Genişletmek için tıkla... ne dediğini anlamadım?
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #4 melihkrm dedi: Ne dediğini anlamadım? Genişletmek için tıkla... Neyin değerini istiyosun diyorum CPU Z sadece işlemci özellikleirni gösterir CPU Z üzerinden ne aradığını soruyorum.
melihkrm dedi: Ne dediğini anlamadım? Genişletmek için tıkla... Neyin değerini istiyosun diyorum CPU Z sadece işlemci özellikleirni gösterir CPU Z üzerinden ne aradığını soruyorum.
M melihkrm Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 623 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #5 Technomancer18 dedi: Neyin değerini istiyosun diyorum CPU Z sadece işlemci özellikleirni gösterir CPU Z üzerinden ne aradığını soruyorum. Genişletmek için tıkla... bende bilmediğim için soruyorum ya kardeşim?
Technomancer18 dedi: Neyin değerini istiyosun diyorum CPU Z sadece işlemci özellikleirni gösterir CPU Z üzerinden ne aradığını soruyorum. Genişletmek için tıkla... bende bilmediğim için soruyorum ya kardeşim?
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #6 melihkrm dedi: Bende bilmediğim için soruyorum ya kardeşim? Genişletmek için tıkla... Canım arkadaşım CPU Z sadece işlemci özelliklerini gösterir ve senin değerlerinde bir sorun yok. CPU Z üzerinden başka ne değeri ariyorsun.
melihkrm dedi: Bende bilmediğim için soruyorum ya kardeşim? Genişletmek için tıkla... Canım arkadaşım CPU Z sadece işlemci özelliklerini gösterir ve senin değerlerinde bir sorun yok. CPU Z üzerinden başka ne değeri ariyorsun.
Kartellmeto Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 445 Çözümler 5 Yer Istanbul - Newcastle Tyne Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #7 Anormal bir durum gözükmüyor. Size bir sorun olduğunu düşündüren nedir ?
ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #8 melihkrm dedi: Değerler normal mi? Eki Görüntüle 1711117 Genişletmek için tıkla... Sıcaklık gibi değerleri istiyorsan msi afterburner indirebilirsin.
melihkrm dedi: Değerler normal mi? Eki Görüntüle 1711117 Genişletmek için tıkla... Sıcaklık gibi değerleri istiyorsan msi afterburner indirebilirsin.
M melihkrm Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 623 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #9 ismejxenk dedi: Sıcaklık gibi değerleri istiyorsan msi afterburner indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... valorant da 60-65 derece arası normal mi kullanıyorum msi afterburner
ismejxenk dedi: Sıcaklık gibi değerleri istiyorsan msi afterburner indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... valorant da 60-65 derece arası normal mi kullanıyorum msi afterburner
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #10 melihkrm dedi: Valorant da 60-65 derece arası normal mi kullanıyorum MSI Afterburner. Genişletmek için tıkla... Evet.
melihkrm dedi: Valorant da 60-65 derece arası normal mi kullanıyorum MSI Afterburner. Genişletmek için tıkla... Evet.