turanunal Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #11 Monitör ayarlarından açtım ama bilgisayardan da açmam gerekir mi onu bilemiyorum. Seboş dedi: Monitörden açılması lazım bende NVIDIA kart kullanıyorum ben monitör ayarlarından açmıştım bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla...
Monitör ayarlarından açtım ama bilgisayardan da açmam gerekir mi onu bilemiyorum. Seboş dedi: Monitörden açılması lazım bende NVIDIA kart kullanıyorum ben monitör ayarlarından açmıştım bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla...
Seboş Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.381 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri msı h410mb rtx 3050 16gb ram intel i5 10500 Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #12 turanunal dedi: Monitör ayarlarından açtım ama bilgisayardan da açmam gerekir mi onu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarından actiysaniz açılması lazım.
turanunal dedi: Monitör ayarlarından açtım ama bilgisayardan da açmam gerekir mi onu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Monitör ayarlarından actiysaniz açılması lazım.