Merhaba, yeni sistem topladım. Beni kaç yıl götürür?
İleride ekran kartımı yükselteceğim şu an bütçeme yakın olduğu için 1050 Ti aldım. Linçlemezseniz sevinirim. Çünkü bu ekran kartıyla çoğu arkadaşlarım dalga geçiyorlar.
İleride ekran kartımı yükselteceğim şu an bütçeme yakın olduğu için 1050 Ti aldım. Linçlemezseniz sevinirim. Çünkü bu ekran kartıyla çoğu arkadaşlarım dalga geçiyorlar.
Eski oyunları oynayabilirsiniz ama güncel oyunlar için artık yetersiz bir ekran kartı. Ucuza 2. el aldıysanız yanlış bir durum yok ama 2023'te 0 alınacak bir kart değil kesinlikle.
Maalesef nvidia biraz fiyat konusunda cozuttu hocam.Tabi amd ön yargı çok fazla ama sana ne yalan söyleyeyim 5 yıl rx 480 kullandım düzgün şekilde kullanımda hiç bir sorunu yok.Şimdilerde ise rx 6650xt kullanıyorum.Kart tam bir canavar.
Maalesef NVIDIA biraz fiyat konusunda cozuttu hocam. Tabii AMD ön yargı çok fazla ama sana ne yalan söyleyeyim 5 yıl RX 480 kullandım düzgün şekilde kullanımda hiçbir sorunu yok. Şimdilerde ise RX 6650XT kullanıyorum. Kart tam bir canavar.