Hayır dostum kesinlikle çok çok kötü bir sistem olmuş PSU olsun SSD olsun o işlemciye o ekran kartı aşırı saçma tam bütçenizi söylerseniz size daha iyi yardmcı oluruz.
Hayır dostum kesinlikle çok çok kötü bir sistem olmuş PSU olsun SSD olsun o işlemciye o ekran kartı aşırı saçma tam bütçenizi söylerseniz size daha iyi yardmcı oluruz.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
Dostum bütçeni biraz aşıyor ama bu fiyata bundan daha iyisi toplanamaz yapman tereken SSD kısmında 0 TL farkla Team olanı ve 400 TL farkla FSP PSU güç kaynagını seçmeniz 12900 TL civarı tutuyor.
Sistemin videosu birkaç oyun performansıda mevcut.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
Dostum bütçeni biraz aşıyor ama bu fiyata bundan daha iyisi toplanamaz yapman gereken SSD kısmında 0 TL farkla Team olanı ve 400 TL farkla FSP PSU güç kaynagını seçmeniz 12900 TL civarı tutuyor.
Sistemin videosu birkaç oyun performansıda mevcut.