R5 5500 hazır sistem alınır mı?

zıbab ivjj

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz PSU özelleştirmen gerek 20 bin oluyor ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR imkan varsa çok güzel yoksa

IMOLA-WHITE3060Ti / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Bu zamanda toplama sistem alınmaz hazır sistem RTX 3060 Ti alın geçin 5 6 yıl gideri var

Hocam psu önerin var mıdır çünkü ram ve anakart siparişi verdim bile.

Hocam PSU önerin var mıdır çünkü RAM ve anakart siparişi verdim bile.

Keski siparişi vermeden önce sorsaydınız neyse yapacak bir şey yok bir de yanına akım korumalı priz alırsanız sisteme zarar gelme riski çok düser

Hocam SSD olarak Kingston NV2 SNV2S 500GB lik aliyorum ek olarak başka parça değişikliği fazla yok. Ekran kartı işlemci anakart aynı yalnızca power supply ve ssd değişik başka bişe değiştirmeme gerek var mıdır?

Yok hocam hayırlı olsun böyle yeterli ama isterseniz SSD 1 TB alabilirsiniz

Hocam Power Supply daha uyguna var mıdır 650 watt çünkü bir tık pahalı geldi. Performax PG-650B02 iyi midir?

C4 hocam imkanın varsa PSU'dan kısma PSU yüzünden komple sistemi çöpe atanlar var PSU sistemin kalbi ben PSU'dan kıstım siz yapmayın sakın

Hocam Power Supply daha uyguna var mıdır 650 watt çünkü bir tık pahalı geldi. Performax PG-650B02 iyi midir?

Eğer bütçe yetmiyorsa daha ucuza önerebilirim

C4 hocam imkanın varsa PSU'dan kısma PSU yüzünden komple sistemi çöpe atanlar var PSU sistemin kalbi ben PSU'dan kıstım siz yapmayın sakın

Eğer bütçe yetmiyorsa daha ucuza önerebilirim
Daha ucuza onersen çok çok iyi olur hocam 1200 1500 arası çok güzel olur.

Hocam o fiyata alıcağınız PSU'dan pek bir şey beklemeyin ama emin olsun Rampage'den iyidir önerim en yakın zamanda kaliteli PSU almanız ek olarak akım korumalı priz ile azıcık olsa da riski azaltabilirsiniz

600 Watt olarak alın hocam 500 Watt sıkıntı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…